Poločlověk – polobůh – hrdina: Percy Jackson. Světový bestseller se objeví podruhé na filmovém plátně!

PercyJackson-MoreNestvur
Filmové zpracování druhého dílu knižního bestselleru Percy Jackson: Moře nestvůr bude brzy uvedeno do českých a slovenských kin. Fanoušci světa olympských bohů a jejich pozemských dětí se mohou těšit na notnou dávku napětí, zkoušek a nebezpečí…


Premiéra filmu Percy Jackson: Moře nestvůr, v němž se můžete těšit na celou řadu známých osobností hereckého světa (např. Sean Bean jako Zeus, Stanley Tucci jako Dionýsos nebo Nathan Fillion jako Hermés), se blíží! Proběhne již 15. srpna a vy si můžete zkrátit čekání ochutnávkou v podobě traileru nebo četbou knižní předlohy!

 

Percy Jackson se jako syn olympského boha Poseidona často dostává do nebezpečných situací. Nejinak tomu bude také ve filmovém pokračování fantasy série. Mytologické bytosti ožívají, krvelačné nestvůry se bouří a bohové z Olympu kladou další úkoly…

Po klidně prožitém školním roce se na Percyho poslední den před prázdninami začínají valit problémy. Hodina tělocviku se proměnila ve vybíjenou s lidožravými obry a Grover se dostal do průšvihu. Navíc hrozí Táboru polokrevných zničení… Percy se společně s Tysonem a Annabeth vydává hledat Zlaté rouno, které je může zachránit. Dostávají se do míst, které obyčejní smrtelníci nazývají Bermudským trojúhelníkem. Boj s temnými silami začíná!

 

Percy Jackson – Moře nestvůr 

Vydalo nakladatelství Fragment

Autor: Rick Riordan

Počet stran: 304

Vazba: vázaná

Formát: 145 x 210 mm

ISBN: 978-80-253-0974-2

Přečtěte si více o knize  Percy Jackson – Moře nestvůr

Navštivte také internetové stránky svět Percyho Jacksona

Přečíst si můžete i recenzi knihy Percy Jackson – Poslední z Bohů, kterou jsme pro vás dříve na našich stránkách zveřejnili!

 

O Ricku Riordanovi

Rick Riordan je mnohonásobně oceněný autor knižní série Percy Jackson a Olympané určené pro mládež a detektivní série Tres Navarre pro dospělé.

Knihy ze série Percy Jackson a Olympané se dokonce umístily na prvním místě hitparády bestsellerů v New York Times. V současnosti píše zbrusu novou sérii z Percyho světa s názvem Bohové Olympu a také zcela samostatnou trilogii Kronika Cartera Kanea.

Rick Riordan učil patnáct let angličtinu a dějepis na státních i soukromých školách v San Francisco Bay Area v Kalifornii a v Texasu. V roce 2002 získal od školy Saint Mary´s Hall jako první učitel této školy ocenění Master Teacher.

V knihách o Percy Jacksonovi Riordan čerpá ze svých zážitků při výuce řecké mytologie a také ze zkušeností s výukou dětí se speciálními potřebami.

Rick Riordan se v současnosti věnuje naplno psaní. Se svou ženou a dvěma syny žije v San Antoniu v Texasu. Jen ve Spojených státech je momentálně v oběhu více než 30 milionů knih Ricka Riordana. (Info o autorovi a foto: Fragment)

 

Hrajte s námi o dobrodružné knihy z řady Percy Jackson!

Jestliže patříte mezi fanoušky řecké mytologie a nepohrdnete ani knihou plnou napětí a dobrodružství, tak to byste si knihu Percy Jackson – Moře nestvůr neměli nechat ujít!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Fragment jsme pro vás připravili soutěž, ve které tři z vás získají některou z cen s tématikou Percyho Jacksona!

A na jaké ceny se můžete těšit?

1. cena: celá série knih o Percym Jacksonovi
 2.-3. cena: kniha Percy Jackson – Moře nestvůr

Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

Soutěž o knihy s Percy Jacksonem
běží od 12. do 25. srpna 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o celou sérii s Percy Jacksonem!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePercy Jackson – Moře nestvůr
Chlapec - polobůh - hrdina

Riordan, Rick

Fragment, 2010

Napsat komentář