Poznejte hvězdu švédské krimi! Vychází Čtvrtá oběť!

sekera
Také vás zasáhla vlna severských detektivek a vy jen čekáte na to, až se na pultech našich knihkupectví objeví další skvost ze Skandinávie? Pak zbystřete, jelikož právě vychází kniha předního autora severské krimi, o kterou si s námi můžete zahrát!

Håkan Nesser přichází za českými čtenáři s dalším případem komisaře Van Veeterena – očekávaná novinka Čtvrtá oběť vychází 13. června, na Velký knižní čtvrtek!

Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám… Kdy a kde může znovu udeřit „vrah se sekerou“, jak se mu začalo říkat? Odejde odtud jen tak pryč, nebo už má vyhlédnutou další oběť?

Komisař Van Veeteren musí v sérii vražd najít souvislosti, které ostatním unikají. Jeho největším protivníkem je čas, neboť čtvrtá oběť už se nachází ve zlověstném sevření vraha…

 

Čtvrtá oběť

Vydalo nakladateství MOBA

Autor: Håkan Nesser
Počet stran: 240
Vydání: 13. 6. 2013
ISBN: 978-80-243-5250-3
Vazba:
vázáno
Rozměry: 115 x 185

Přečtěte si více o knize  Čtvrtá oběť

Čtvrtá oběť je mistrovské dílo. Policejní pracovní postupy jsou tu podrobně zobrazeny jako nápadité metody, kterými lze s neobvyklou hloubkou a naprostou věrohodností zkoumat zločiny i jejich skutečné či zdánlivé původce.

 

O autorovi

Håkan Nesser se narodil 21. února 1950 ve Švédsku. Po studiu na univerzitě, kde se věnoval skandinávským jazykům, angličtině, literatuře, historii a filozofii, pracoval dlouho jako pedagog. Jeho první román vyšel v roce 1988, deset let na to se přestal věnovat svému povolání a stal se spisovatelem na plný úvazek. 

Håkan Nesser získal třikrát cenu za nejlepší švédskou detektivku a roku 2000 se stal držitelem ocenění Glass Key. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti pěti jazyků.

Zdroj fotografie: https://cs.wikipedia.org/wiki/H%C3%A5kan_Nesser


Přečtěte si recenzi na předchozí autorovu knihu – Síť!

 

Pozor, soutěž!

Libujete si ve spletitých detektivních příbězích? Nebo jste snad četli předchozí autorův román a zajímá vás jeho další tvorba? Ať tak či tak, nenechte si ujít šanci vyhrát dechberoucí detektivní román Čtvrtá oběť.

Ve spolupráci s nakladatelstvím MOBA jsme pro vás připravili soutěž, po jejímž skončení hned pět výherců obdrží po výtisku tohoto severského krimi románu. Stačí jen správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěžit o knihu Čtvrtá oběť můžete
od 10. do 23. června 2013.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 výtisků knihy Čtvrtá oběť

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČtvrtá oběť

Nesser, Hakan

Moravská Bastei MOBA, 2013

Poznejte hvězdu švédské krimi! Vychází Čtvrtá oběť! - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. kroldrich napsal:

    Dobrý den, dnes jsem vyzvedl na poště výhru – knihu Čtvrtá oběť. Děkuji.

  2. Tamada napsal:

    Dnes dorazila kniha Čtvrtá oběť, děkuji

Napsat komentář