Vyhrajte knihu, která vám pomůže od bolesti zad

Schránka 01
V knize, kterou tentokrát do soutěže věnovalo nakladatelství Grada, se dozvíte, jak si pomocí jednoduchých masáží pomůžete od bolestí zad. Neváhejte a zapojte se!

Kamil Ramík: Masáže na vaši bolest

Již po staletí je znám princip spoušťových bodů a způsoby jejich ošetření. Bohužel je jen málo využíván v lékařských oborech zabývajících se pohybovým systémem, a proto tak často dochází ke zbytečnému užívání léků a k operacím. Právě proto byla napsána tato kniha, která se zaměřuje na odstranění bolestí celého těla na principu tzv. přenesené bolesti, kdy se příčina bolestí nachází na jiném místě než bolest sama. Nyní si již sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody – tlakové masáže. Lehce zvládnete léčení svého těla při akutních i chronických bolestech. A navíc dříve, než uplyne objednací doba k lékaři.

 

Masáže na vaši bolest

Autor: Ramík, Kamil

Formát: 140 x 210 mm

Počet stran: 88

Cena: 159 Kč

Vazba: Paperback

Rok vydání: 2012/11

ISBN: 978-80-247-4537-4

 

 

Knihu Masáže na vaši bolest vydalo nakladatelství Grada.

Recenzi na knihu si můžete přečíst zde.

 

O autorovi

Kamil Ramík (*1971)

Renomovaný český autor, rehabilitační a sportovní lékař. Nakladatelství Grada vydalo rovněž jeho další tituly Cviky na vaši bolest a Strečink.

 

Vyhrajte s nakladatelstvím Grada

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada jsme pro vás připravili soutěž o knihu Masáže na vaši bolest. Zapojte se a odpovězte na jednoduchou otázku, vyhrát mohou dva z vás!

 

Soutěžit o knihu Masáže na vaši bolest

můžete od 18. do 31. března 2013 na soutěžní stránce.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete svůj tip upravit a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Grada

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

www.grada.cz

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMasáže na vaši bolest

Ramík, Kamil

Grada, 2012

Napsat komentář