Další případ vyšetřovatelky Evy Dallasové

large
Nakladatelství Metafora vydává další román americké spisovatelky Nory Roberts píšící pod pseudonymem  J. D. Robb. Vyšetřovatelku Evu Dallasovou čeká náročný případ,  někdo totiž otrávil učitele dějepisu…

J. D. Robb: Smrtící nevinnost

Oblíbená řada vynikající kriminálních románů z New Yorku nedaleké budoucnosti pokračuje dalším zapeklitým případem. Evu Dallasovou, jednu z nejlepších policejních vyšetřovatelek, nasadí na stopu zabijáka, jehož obětí se stal na první pohled obyčejný učitel dějepisu. Jeho žena je zdrcena; vždyť ještě ráno mu láskyplně zabalila svačinu. A desetiletá děvčátka, která našla svého učitele v kaluži nevábných tekutin, si odnesou trauma na celý život.
Poručík Eva Dallasová je samozřejmě, pokud jde o vraždy, mnohem otrlejší. A tohle vražda zcela evidentně je. Do oné svačiny byl totiž přidán jed. A kolegové, jakkoli šokováni, mají svá vlastní neméně šokující tajemství. Na Evě potom je, aby rozpoznala všechny potenciální podezřelé a zjistila, proč někdo tohle udělal muži, jenž se zdál tak neškodný, tak milý… a nevinný.
Jestli ovšem existuje někdo, koho by si Eva dokázala představit zavražděného, pak je to určitě Magdelana Percellová – tu by nejraději sprovodila ze světa vlastní rukou. Úlisná blondýnka, stará láska Evina manžela, miliardáře Roarka, se zčistajasna objeví v New Yorku a je všechno, jen ne nevinná. Roarke je slepý k jejím intrikám, k lepé postavě a svůdnému koketování bohužel nikoli. Eva je tak deprimovaná, že je pro ni těžké soustředit se na vyšetřování. Ale hněv, žárlivost i bolest musejí nakonec jít stranou. Přibude totiž další mrtvý a případ nabere podivné obrátky…

Eva ví až příliš dobře, že nevinnost může být jen maskou. A právě to jí nakonec pomůže vyřešit případ, ale současně to může znamenat konec jejího manželství.

Smrtící nevinnost

Autor: Robb, J. D.

Vazba: vázaná

Formát: 129 × 206 mm

Počet stran: 384

Cena: 299 Kč

ISBN: 978-80-7359-365-0

Knihu Smrtící nevinnost vydalo nakladatelství Metafora.

O autorce

Nora Roberts, celým jménem Eleanor Marie Robertson, je ameriská spisovatelka a členka několika spisovatelských skupin. Vyhrála nespočetné ceny od svých kolegů a nakladatelského průmyslu.
Navštěvovala Katolickou školu, krátce pracovala jako právní sekretářka a od roku 1981 se plně věnuje psaní. Napsala již více než čtyřiceti románů, jejichž náklad dosáhl třiceti milionů výtisků. Jako první spisovatelka svého žánru byla přijata do Síně slavných romanopisců. Píše pod jmény Nora Roberts, J. D. Robb a Jill March.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmrtící nevinnost

Robb, J. D.

Metafora, 2013

Napsat komentář