Zasoutěžte si o knihu Cibulka v pyžamu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aleš Cibulka patří mezi známé české osobnosti. Pokud pravidelně poslucháte jeho pořad Tobogan na Českém rozhlasu 2, určitě vás potěší, že můžete vyhrát knihu věnovanou právě tomuto pořadu. Cibulka v pyžamu vychází 20. listopadu 2012, takže výherci budou mezi pvními, kteří si budou moci dílo přečíst.

Cibulka Aleš, Žertová Alena: Cibulka v pyžamu

Pravidelní posluchači Toboganu, legendárního pořadu Českého rozhlasu 2 – Praha, dobře vědí, že každou první sobotu v měsíci zpovídá Aleš Cibulka známé osobnosti kulturního i vědeckého světa. Tucet těchto „velkých“ rozhovorů se dostal do knížky Cibulka v pyžamu. A s ním i tucet veselých příhod, které Aleš zažil se svými kolegy a kamarády. Tyto historky jsou trošku odhalující, proto se k „pyžamu“ velmi dobře hodí. A v závěru čeká čtenáře překvapení – Aleš Cibulka se stane zpovídaným. Režisérka Toboganu a spoluautorka této knihy Yvona Žertová se oblíbeného moderátora vyptala skoro na všechno – a on nic nezamlčel!

Cibulka v pyžamu

Autor: Cibulka, Aleš – Žertová, Alena

Vazba: pevná vazba s přebalem

Formát: 160×210 mm

Počet stran: 272

Cena: 299 Kč

ISBN: 978-80-87654-01-9

Vydává nakladatelství JaS

Knihu si můžete objednat zde.

O autorech

Aleš Cibulka (*1977)

Vyrůstal v Chodově u Karlových Varů, vystudoval gymnázium v Sokolově, absolvoval Vyšší odbornou školu hereckou a moderátorskou v Praze. Od dvanácti let vydával vlastní časopis, v patnácti se stal moderátorem karlovarského rádia Diana a od konce roku 1997 provázel přibližně rok Snídani s Novou. Od roku 1998 je věrný veřejnoprávním médiím. Stal se tváří celé řady oblíbených pořadů České televize. Dvakrát byl v kategorii Moderátor nominován na televizní cenu Elsa. V Českém rozhlasu 2 – Praha moderoval pořad Host do domu (2000–2006), od roku 2004 je především duší pořadu Tobogan. Vedle moderátorských aktivit se věnuje herectví – vystupuje s Jiřinou Jiráskovou a Danou Syslovou ve hře Sonáta pro lžíci – a psaní knih.

Yvona Žertová (*1956)

Po absolvování gymnázia v Praze 3 nastoupila do Československého rozhlasu jako technička. Po několika letech byla přijata na místo technické redaktorky v německé redakci Zahraničního vysílání, kde se potkala se zkušeným pedagogem a režisérem Vladimírem Haladou. V osmdesátých letech začala spolupracovat se stanicí Praha, kam nastoupila 1. 1. 1990. Od té doby režírovala stovky publicistických a zábavných pořadů, soutěží i drobných dramatizovaných útvarů. Desítky z nich sama napsala. Režisérkou a dramaturgyní Toboganu je od roku 2004. Ve volném čase píše fejetony, dětské říkanky, je vášnivou čtenářkou a ráda podniká pěší výlety, nejraději do hlubin lesa. Ačkoli ovládá ženské ruční práce, raději fušuje do tzv. mužských. Má dvě dcery a tři vnoučata. S Alešem Cibulkou napsala v roce 2010 knihu Cibulka na Toboganu.

Vyhrajte knihu Cibulka v pyžamu!

Ve spolupráci s nakladatelstvím JaS si můžete zasoutěžit o knihu Cibulka v pyžamu. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a může být vaše!

 

Soutěžit můžete o tři výtisky knihy Cibulka v pyžamu!

a to v termínu od 19. listopadu do 2. prosince 2012.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nakladatelství JaS

Nakladatelství JaS se zaměřuje na českou beletrii pro čtenáře od tří do sta let. Nevyhýbá se ani literatuře přicházející ze zahraničí. Vydává knížky začínajícím autorům i díla, na která se trošku zapomnělo.

Nabízí autorům služby při vydávání vlastních děl samonákladem – poskytuje jim za úplatu plný nakladatelský servis od zpracování rukopisu po tisk (obchod je pak na autorovi samém). Jde o malé nakladatelství s roční produkcí do dvaceti titulů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCibulka v pyžamu
Třináct rozhovorů s tuctem veselých odhalení

CIbulka, Aleš - Žertová Yvona

JaS, 2012

Napsat komentář