Příběhy ve znamení touhy se dočkaly knižního vydání

ve znameni touhy_ nahled
Příběhy ve znamení touhy, které pro exkluzivní značku Carte Noire napsali přední čeští a slovenští autoři a které byly od dubna letošního roku postupně uveřejňovány na stránkách www.kavaveznamenitouhy.cz, se po půl roce dočkaly knižního vydání. Sbírku všech patnácti povídek Příběhy ve znamení touhy vydává nakladatelství Mladá fronta a od 6.11. 2012 je v prodeji pro širokou veřejnost.

Kolektiv autorů: Příběhy ve znamení touhy

Jak spolu souvisí touha a káva?

Patnáct slavných českých a slovenských osobností se zamýšlelo nad slovem touha. V povídkové sbírce najdete příběhy od Jaroslava Rudiše, Haliny Pawlowské, Marka Šindelky, Kláry Mandausové, Tomáše Hanáka, Kateřiny Janouchové, Sáry Saudkové, Ivy Frühlingové, Tamary Heribanové, Evy Urbaníkové, Jozefa Heribana, Kristiny Farkašové, Jozefa Banáše, Olgy Feldekové a Michala Hvoreckého.

Texty doprovázejí erotické fotografie Sáry Saudkové.

Vztah ke kávě má mnoho z autorů s touhou úzce spojený. Halina Pawlowská ho vystihla takto: Káva pro mne znamená elixír života. Káva je báječný důvod, proč se sejít s kamarádkou, káva se hodí jako alibi, když se mi nechce něco dělat, káva je báječná záminka,

když si chci hrát na cudnou a nechci otevřeně říct:“ pojď se se mnou milovat!“

Kromě povídek čekají na čtenáře uvnitř knihy originální fotografie Sáry Saudkové, rovněž jedné z autorek, která zazářila se svou povídkou Touha. Lákalo mě i zadání napsat příběh inspirovaný touhou, bez jakéhokoliv omezení, to se vám píše úplně samo. S představivostí nemám potíže a ráda ji ventiluji – do fotografií nebo i do psaní. Není v tom velký rozdíl. Navíc se mně líbí, že téma kampaně je spojeno s vůní a požitky, a já jsem požitkář, uzavírá.

Vydání knihy Příběhů ve znamení touhy nás moc těší, stejně jako úspěch, který zaznamenaly jednotlivé povídky. Ty si mohli po dobu zhruba půl roku čtenáři našeho webu pravidelně číst, a tak věřím, že se nyní k povídkám rádi vrátí také v knižní podobě a vychutnají si nejen samotné příběhy, ale i fotografie Sáry Saudkové. Navíc kniha je vždy velmi hezkým dárkem pod stromeček, doplňuje Renata Šiserová, Marketing Director Coffee ČR/SR Mondelez.

 

Příběhy ve znamení touhy

Autor: Kolektiv autorů

Cena: 199 Kč

Vazba: Vázaná bez přebalu

Počet stran: 136 stran

Formát: 130 x 200 mm

ISBN: 978-80-204-2788-5

Knihu Příběhy ve znamení touhy vydalo nakladatelství Mladá fronta

 

Více o vydavatelství Mladá fronta

Vydavatelství Mladá fronta je jedním z největších vydavatelských domů v České republice. Své dobré jméno staví na mnohaleté zkušenosti, profesionalitě a dynamickém růstu. Tomu odpovídá i široké a pestré portfolio titulů divize Časopisy. V roce 2010 byla založena nová divize Medical Services, která nabízí kvalitní komplexní servis ve zdravotnictví, a to za oboustranné spolupráce s tradičními a významnými zdravotnickými tituly z portfolia vydavatelství Mladá fronta. Vydavatelství Mladá fronta vydává od roku 2007 ekonomický deník Mladá fronta E15 a od roku 2012 i ekonomický týdeník EURO. Divize Online provozuje například ženské weby (Dáma.cz, Recepty.cz, Maminka.cz, Fitweb.cz), mužské weby (Živě.cz, MobilMania.cz, AutoRevue.cz), zpravodajský web E15.cz a cestovatelský portál Orbion.cz. Od roku 2011 vydavatelství Mladá fronta jako první nabízí elektronické tituly a mobilní tituly pro iPad a Kindle. Divize Knihy na trh ročně uvede kolem 200 nových titulů. Divize Klientské tituly nabízí komplexní výrobu klientských časopisů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběhy ve znamení touhy

Kolektiv autorů

Mladá fronta, 2012

Napsat komentář