Získejte příběh o reality show plné lásky

experiment s laskou soutez (1)
Když si Fizzy uvědomí, že ve svém životě nebyla nikdy doopravdy zamilovaná, rozhodne se zúčastnit se reality show, v níž se má zamilovat. Nakonec to ale vypadá, že skutečná láska probíhá za kamerou a ne před ní.

Hledání lásky ve světle reflektorů

Felicity „Fizzy“ Chenová neví, jak dál. Vybudovala si skvělou kariéru jako zbožňovaná spisovatelka a na kontě má nespočet bestsellerů. Ale když je požádána, aby přednesla projev k zahájení školního roku, uvědomí si, že se sama neřídí tím, co káže. Fizzy nikdy nebyla opravdu zamilovaná. Chtíč? To ano. Ale takový ten pocit, který vás pohltí, kdy se vám podlomí kolena a nemůžete myslet na nic a nikoho jiného? Kdepak. Kde nic, tu nic. Co se stane, když optimismus, který celou svou kariéru ve čtenářích povzbuzovala, dostane falešný nádech?

Connor Prince je dokumentarista a svobodný otec, který miluje svou práci z velké části proto, že mu umožňuje žít poblíž dceřina bydliště. Jeho šéf však prahne hlavně po zisku, a tak mu nařídí natočit televizní reality show. Connorova práce je v ohrožení a on je najednou bezradný. Ve snaze najít romantickou hrdinku pro svou show narazí shodou okolností na podrážděnou Fizzy, která se jeví být dokonalým řešením jeho problému. Co kdyby ukázal celému světu, jak se královna všech romancí sama v přímém přenosu zamiluje až po uši? Fizzy mu to nehodlá usnadnit – bude muset souhlasit se všemi jejími požadavky. Jakmile na ně kývne, rozjede se natáčení Experimentu s láskou a Connora napadne, jestli i on se někdy dočká své spřízněné duše…

Experiment s láskou je přesně tím, na co fanoušci Christiny Laurenové čekali od chvíle, kdy se Fizzy objevila na stránkách bestselleru Rovnice lásky. Ve chvíli, kdy se rozsvítí světla a všichni na ni upřou své pohledy, vyjde kupodivu najevo, že to profláknuté „žili spolu šťastně až do smrti“, na které už dávno přestala věřit, se možná ukrývá přímo za kamerou.

Experiment s láskou

Autorka: Christina Laurenová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Tereza Suchá
Počet stran: 408
Vazba: vázaná
Vydáno: 9/2023
ISBN: 978-80-7689-246-0

Přečtěte si více o knize Experiment s láskoukterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. Na stránkách nakladatele si můžete také prohlédnout ukázku.

JOTA_22Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

O autorce

Christina Laurenová je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek, spřízněných duší, mentálních dvojčat a spisovatelského tandemu Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové. Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily několik The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků. Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinecBožský hráčBožský milenec a Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhářVášnivý svůdníkVášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník. Mimo tyto série pak vznikly knihy Láska nadivoko, Dvakrát za uherský rok, Láska a jiná slova a další.  Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán.

Zdroj informací: Jota

Vyhrajte knihu Experiment s láskou

Fizzy má sice skvělou kariéru, ale v jejím životě chybí láska. Connorovi naopak právě teď hrozí, že o svoji skvělou kariéru přijde. A když to tito dva dají dohromady při natáčení reality show, ani jeden netuší, co všechno je čeká. Dojde nakonec i na hledanou lásku? A najde ji hlavní hrdinka opravdu díky pořadu, který natáčí?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Experiment s láskou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Město špíny
probíhá od 30. do 13. října 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Experiment s láskou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeExperiment s láskou

Laurenová, Christina

Jota, 2023

Získejte příběh o reality show plné lásky - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. ekov napsal:

    Včera mi přšla knížka Vražedná temnota, moc za ni děkuju.

  2. Sar napsal:

    Dobrý den, moc děkuji za knihu Dlouhý okvětní plátek moře.

  3. tetina napsal:

    Dobrý den, děkuji za knihu Horké vafle a ledové koupele. Dnes byla v pořádku doručena.

  4. Alena napsal:

    Dobrý den, děkuji za zaslanou knihu Experiment s láskou.

Napsat komentář