Kultovní erotická série Božský v brožované reedici s novou obálkou

Bozsky bastard_Bozsky cizinec
Oblíbili jste si žhavé romány autorské dvojice píšící pod jménem Christina Laurenová? Pak si určitě rádi připomenete její nejslavnější sérii „Božský“, a to prostřednictvím nového vydání prvních dvou dílů v brožované vazbě.

Klasickou cestou od nenávistí k lásce procházejí hlavní hrdinové románu Božský bastard. Studentka Chloe naprosto šílí ze svého arogantního a neomaleného šéfa Bennetta, který, i když je často na zabití, je také neuvěřitelně sexy…

Božský bastard

Autorka: Christina Laurenová
Přeložila: Naďa Funioková

Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7689-063-3
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Božský bastard vydalo nakladatelství Jota.

Ambiciózní praktikantka. Perfekcionistický šéf. A pořádná spousta šikany. Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard. Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli. Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získali.

 

Ukázka z knihy

Můj táta vždycky říkal, že když se chcete naučit práci, kterou byste rádi dělali, je nejlepší trávit každou vteřinu pozorováním toho, jak se jí věnuje někdo jiný.
„Abys získala místo na vrcholu, musíš začít na dně,“ říkal mi. „Staň se člověkem, bez kterého se nadřízení neobejdou. Buď jejich pravou rukou. Nauč se znát jejich svět a oni po tobě chňapnou v okamžiku, kdy dostaneš diplom.“
A já se opravdu stala nenahraditelnou. A rozhodně jsem se stala Pravou rukou. Akorát že v tomhle případě se to vyvrbilo tak, že jsem byla pravou rukou, která měla většinu času sto chutí přistát dotyčnému v obličeji.
Mému šéfovi, panu Bennettu Ryanovi. Božskému bastardovi. (str. 7)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Ohlasy

Dámy musím vám říct, že to byla opravdu jízda! Charakter postavy Bennetta Ryana mě dostával do kolen, byl to nemilosrdný a arogantní obchodník, který přesně věděl co chce a dokázal si za tím jít stůj, co stůj a to se mi na něm líbilo. Žádné sladké řečičky, ale pěkně rovnou na věc.

Jana Vavrečková, Chrudimka.cz

Knížka u které se zasmějete, začervenáte a báječně si odpočinete. Můžete očekávat romantiku, ale v první řadě hodně erotiky a spoustu roztržených kalhotek…

Aires, Databáze knih

Řeknu vám… no páni! Jestli hledáte knihu plnou divokého sexu, našli jste ji. Téměř v každé kapitole je nějaká sexuální scéna, v některých dokonce dvě. Člověk by si řekl, že na tom nic převratného nebude, že. Přece jenom se to od erotického žánru tak nějak očekává. Ale… páni!

Syki, Knižní doupě

————————————————

Sára Dillonová jednoho dne potká v tanečním klubu Božského cizince, Maxe Stellu, proslulého po celém New Yorku tím, že střídá ženské a jde mu jen o sexuální dobrodružství. Co když ale právě Sára způsobí, že Max zatouží po něčem víc?

Božský cizinec

Autorka: Christina Laurenová
Přeložila: Květa Kaláčková

Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7689-064-0
Doporučená cena: 298 Kč

Knihu Božský cizinec vydalo nakladatelství Jota.

Sára Dillonová, schopná finanční ředitelka Božského bastarda, se konečně odhodlá ukázat záda tomu nevěrnému zmetkovi, se kterým posledních pár let sdílela postel, a prchne si léčit zlomené srdce do New Yorku. Znechucená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků. Když v tanečním klubu potká Maxe, Božského cizince, nepočítá s tím, že by z toho mohlo být něco víc než vzrušující zábava na jednu noc. Ale způsob – a rychlost – kterými vztah s ním překračuje všechny její zákazy a zábrany, ho brzy promění z nezávazného flirtu v něco jedinečného. Celé město ví o tom, že Max Stella je na ženské a střídá je jako ponožky. Navzdory tomu, že vypadá jako klasický nafoukaný byznysmen, začne po setkání se Sárou – a po několika divokých a vzrušujících aférkách odehrávajících se v knihovně, skladišti i sexy klubu – přemýšlet nad tím, jestli by jeho vášně mohly někdy přerůst hranice sexuálního dobrodružství. Sáru ani tak neděsí představa, že by je někdo načapal při erotických hrátkách na veřejnosti. Spíše se obává, aby si Maxe nepustila příliš k tělu – ale to neberte úplně doslova.

 

Ukázka z knihy

„Jestli si nevezmeš ty stříbrný šaty, tak tě normálně zapíchnu,“ zařvala na mě Julia z kuchyňského koutku. Prostor na vaření v mém novém bytě rozhodně nebyl dost velký na to, abych ho mohla považovat za plnohodnotnou kuchyň.
V Chicagu jsem bydlela ve splácaném předměstí v domě, co byl postavený za viktoriánů, a sem do New Yorku jsem se přestěhovala do úžasného apartmánu v East Village na Manhattanu. Ten byt byl sotva tak velký jako můj starý obývák. A zdál se ještě menší, když jsem vybalila všechny věci, dala je na místo a pozvala své dvě nejlepší kamarádky. Tenhle obýváko-jídelno-kuchyňák rámovaly obrovský arkýřový okna, ale luxusnímu vzhledu to moc nepomohlo – spíš naopak, vypadalo to tu jako v akváriu. Julia mě přijela navštívit jen na víkend, aby s námi mohla jít slavit, ale i tak se mě už nejmíň desetkrát zeptala, proč jsem si vybrala tak maličký byt. (str. 9)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Ohlasy

Max mi jednoduše vyrážel dech a… No prostě, dokud si Cizince nepřečtete, nepochopíte! :) Takže pokud máte náladu na hodně erotiky, něčemu se třeba přiučit nebo si jen tak ze zvědavosti přečíst známý bestseller, neváhejte dát Božskému Cizinci šanci! Max Stella za to stojí! :)

Stefanie G, Stefanie G. Books

Bennetta z Božského bastarda jsem si oblíbila a musím přiznat, že Maxe z Božského cizince mám snad ještě raději.

Rafej, Fan web Christiny Lauren

Božský cizinec je prostě božský!

Styblice, Databáze knih

 

O autorce

Christina Laurenová je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek, spřízněných duší, mentálních dvojčat a spisovatelského tandemu Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové, autorek bestsellerové série Božský. Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily několik The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků. Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinecBožský hráčBožský milenec Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhářVášnivý svůdníkVášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník. Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán. K jejich dalším románům patří: Miluji tě, nenávidím těSpolubydlícíMoje nejoblíbenější jednorázovkaNelíbánkyNa Vánoce o den víceKaždá ráda kamaráda Láska a jiná slova.

Zdroj informací: nakladatelství Jota


Jota_logo

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBožský bastard

Laurenová, Christina

Jota, 2022

zobrazit info o knizeBožský cizinec

Laurenová, Christina

Jota, 2022

Napsat komentář