Zahrajte si o jiný pohled na pracovní prostředí

lopaty-a-vykoristovatele-perex
V práci trávíme velkou část svého produktivního věku a často zde svádíme ty největší životní zápasy. Přečtěte si humornou knihu, ve které Jaroslav Kuboš pohlíží na pracovní svět s nadsázkou, a podívejte se, zda se v jeho historkách náhodou nepoznáte.

Dva nesmiřitelné tábory v jedné firmě

Nulová zodpovědnost. Pohoda za každou cenu. A hlavně pozor na hrabivého Vykořisťovatele! Kdyby mohl, sedře nebohé Lopaty z kůže. A kdyby mohly ony, rozkradou mu veškerý majetek. Škoda že robota byla zrušena a drábi se ve firmách využívat nesmějí.

Nadsázka a humor, s nimiž Jaroslav Kuboš zkoumá pracovní svět z pohledu majitelů firem i jejich zaměstnanců, čtenáře nejen pobaví, ale skrze dva neslučitelné pohledy ukáže, že nic v pracovním světě není černobílé.

 

Lopaty a Vykořisťovatelé

Autor: Jaroslav Kuboš

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 216
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2022
ISBN: 978-80-275-1346-8

Přečtěte si více o knize Lopaty a Vykořisťovatelé, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

 

O autorovi

Jaroslav Kuboš (nar. 1982) pochází z hornické rodiny, vystudoval obor informační technologie na VUT v Brně, pracoval jako programátor a nyní vede vlastní firmu Navigo3, která vyvíjí software pro řízení firem. Zažil svět dělníků i ředitelů, je příznivcem otevřených firem. S rodinou žije v Brně.
(Zdroj informací: nakladatelství Host)

 

Vyhrajte knihu Lopaty a Vykořisťovatelé

Typický zástupce druhu Lopat si v práci rád odpočine a sem tam si odnese domů něco, co by se mu mohlo hodit. Proč ne, stejně ho Vykořisťovatel pouze zneužívá a nevyplácí mu adekvátní mzdu. Vykořisťovatel totiž dělá vše proto, aby maximalizoval svůj zisk a klidně kvůli tomu bez uzardění ničí životní prostřední. Vykořisťovatelé a Lopaty se potkávají velkou část svého produktivního života a každý z nich tato setkání vnímá jinak. A právě o tom vás přesvědčí publikace Jaroslava Kuboše, ve které tento brněnský autor s nadsázkou popisuje život ve firmě.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Lopaty a Vykořisťovatelé vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lopaty a Vykořisťovatelé
probíhá od 7. do 20. října 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 publikace Lopaty a Vykořisťovatelé

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLopaty a Vykořisťovatelé

Kuboš, Jaroslav

Host, 2022

Napsat komentář