Jak Švédsko potkalo Vicky, Lauru a Annu, 11. díl: Milostné dopisy pracovního úřadu

Opatrilova_Svedsko11
O milostných dopisech…

Přečtěte si předchozí část!

Ty dopisy dostávala Laura ještě dlouho. Uvažovala, jestli se jedná o stalking. Nakonec usoudila, že je to láska.
Dopisy z pracovního úřadu jí sdělovaly, že navštívila pracovní úřad, čehož si byla vědoma. Kupodivu. Sdělovaly jí, že se nedostavila na schůzku, a potom jí sdělovaly, že jí sdělily, že se nedostavila na schůzku. Psaly jí, že je zapsaná na pracovním úřadě a že dostala vzkaz na svůj internetový účet. Nakonec jí psaly, že si vzkaz přečetla.
Laura byla polichocená mírou zájmu, ale měla obavy o světové lesy a nedostatek papíru, a pokud by měla zůstat na pracovním úřadě o něco déle, měla strach i o zdravotní stav svého pošťáka, který by tak musel k její schránce chodit i několikrát denně.
Proto se z pracovního úřadu odhlásila. O čemž jí přišel dopis. (Jak jinak.)


Veronika Opatřilová

Veronika OpatrilovaMiluje pečení sušenek a vůni kardamomu, chodí denně do lesa a má jednu kočku, i když by jich rozhodně chtěla víc. Škola ji nikdy nebavila, ale bavily ji jazyky, proto pracuje jako překladatelka ze švédštiny. Píše skoro pořád, občas na blog Sverige.cz o Švédsku, občas povídky a hodně romány. Myslí si, že nejlepším místem pro život je ostrov, jakýkoli, protože kamkoli se člověk podívá, všude uvidí moře.

Její románová prvotina Ostrov žije vyšla v lednu 2021 v nakladatelství Pointa.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOstrov žije

Opatřilová, Veronika

Pointa, 2021

Napsat komentář