Zasoutěžte si o hledání společníků na cestu k Temné věži

temna-vez-tri-vyvoleni-audiokniha-perex
Cesta k Temné věži je dlouhá a Roland ví, že se na ni sám vydat nemůže. Podaří se mu najít společníky za dveřmi, které opuštěně stojí na pláži? Roland netuší, kde se ocitne, pokud jimi projde, ale riskne to. A co vy? Odvážíte se k němu přidat?

Kdo čeká za tajemnými dveřmi?

Druhý díl Temné věže úzce navazuje na díl první, na jehož konci usíná Roland na pobřeží Západního moře. Na začátku druhého dílu se probouzí, je napaden a zraněn. Roland spalovaný horečkou postupuje podél pobřeží a nachází troje dveře. Dveře do současných světů, odkud si do Středosvěta přivádí nové společníky, kteří ho budou provázet na dlouhé cestě k Temné věži.

 

Tři vyvolení

Autor: Stephen King

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Libor Terš
Překlad: Linda Bartošková
Délka: 14 hodin 35 minut
Vydáno: 3/2021

Přečtěte si více o audioknize Tři vyvolení, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Proslulý americký autor Stephen King (*1947) začal psát velmi brzy. K jeho příběhům ho inspirovaly životní události, počínající náhlým odchodem jeho otce od rodiny a pokračující střídáním různých profesí nebo stěhováním. Při studiu na univerzitě psal nejenom povídky, ale také publikoval v časopisech. Po úspěšném vydání románu Carrie z roku 1972 se rozhodl pro spisovatelskou dráhu a napsal přes třicet knih. Osud se ale opět ozval tím, že Kinga srazilo auto. Musel práci na dlouho přerušit, ale poté se mu podařilo navázat na předchozí úspěch. Několik jeho knih se dočkalo zfilmování, k nejoceňovanějším patří oscarové Vykoupení z věznice Shawshank.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Tři vyvolení

Jaký svět čeká za dveřmi, které stojí opuštěné na pláži? To Roland do poslední chvíle netuší, stejně jako to, koho tam potká. Podaří se mu najít tři vyvolené společníky, kteří ho doprovodí na dlouhé cestě k Temné věži, kterou má před sebou? Přestože feťák Eddie, schizofrenička Detta, tajemný Jake a v neposlední řadě také Roland nepůsobí na první pohled jako sehraný tým s šancí na úspěch, společně vás budou bavit. Přesvědčte se o tom v audio verzi druhé knihy ze série Temná věž od Stephena Kinga, kterou namluvil Libor Terš.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Tři vyvolení vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Tři vyvolení
probíhá od 15. do 28. dubna 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Tři vyvolení

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTři vyvolení
Audiokniha

King, Stephen

Audiotéka.cz, 2021

Napsat komentář