Aby se chlap necítil jako kohout

kohout-nahled
Pryč jsou doby, kdy ženy neměly volební právo a musely se schovávat za velké činy svých mužů. Nyní jsou proti nim dokonce i v přesile! Humorná kniha Aleše Vogela vám povypráví příběh jednoho takového muže, který v obložení něžného pohlaví zoufale hledá spojence.

Humorný pohled do života plného absurdních situací.
Hlavní hrdina Alexander je učitelem na druhém stupni základní školy. Ve svém životě však zoufale postrádá dalšího muže. Ve škole jen učitelky, doma manželka, dvě dcery a jeho matka. Příběh zábavnou formou popisuje jeden rok tohoto muže ve středním veku, co se všemožnými způsoby, mnohdy velmi zoufalými, snaží najít jakéhokoliv chlapa, aby se přestal cítit jako KOHOUT.

Sám mezi ženami

Kohout
Autor: Aleš Vogel

Počet stran: 120
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-2643-701-7
Doporučená cena: 269 Kč

 

Knihu Sám mezi ženami vydalo nakladatelství CPress.

Ukázka z knihy

Pak jsou tu manželčiny psychologické manipulace, kdy mi už od konce srpna v pravidelných intervalech oznamuje, že mi dnes koupila další dárek, popřípadě dcerám nebo mé matce. Vím, že už léta očekává, že se po této informaci celý zpotím a s nervózním úsměvem popadnu svou peněženku a poběžím rychle vyrovnat skóre. Ale já se v tomhle nenechám nijak ovlivnit. Moc dobře vím, kdy je ten pravý čas na nákup dárků. Pro většinu mužů je to 23. prosinec. Pokud je někdo větší pohodář a k tomu ještě ranní ptáče, Štědrý den dopoledne se dá taky pořádně využít. (str. 47)

Prolistujte si i zbytek ukázky.

O autorovi

Aleše Vogela to odjakživa táhlo k práci s dětmi. Odmala se rozvíjel v mnoha oborech, bavil ho jak sport, zejména bojová umění, tak i hra na hudební nástroje, měl rád čtení, psaní i práci s počítači. Docházel do školního klubu, kde učil mladší žáky různým dovednostem, později působil i jako táborový vedoucí nebo vychovatel v ústavu pro problémovou mládež. Střední pedagogická škola pro něj byla jasnou volbou a přestože si na čas vyzkoušel i jiné obory, k pedagogice se vždy vrátil. Tvrdí, že celý život žije obklopen ženami a že jsou proti němu v přesile, což je i myšlenka, která ho vedla k napsání knihy Sám mezi ženami.

Zdroj informací: rozhovor s autorem


Nakladatelství CPress pružně reaguje na vzrůstající popularitu oborů v oblasti odborné a populárně-naučné literatury. Systematicky tak rozšiřuje svou knižní nabídku zejména v oblastech knížek pro nejmenší, cestování, historie a military, hobby, auto-moto, zdraví a životní styl, příroda a zahrada, umění a kultura a technika a věda. Novým knižním oborem, který si už pevně vydobyl své místo v našem nakladatelství, jsou kuchařky, jak pro dospělé tak i pro děti.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSám mezi ženami
Kohout

Vogel, Aleš

CPress, 2021

Napsat komentář