Zahrajte si o důkaz, že i obyčejnost může být krásná

nesmeli-perex
Média a sociální sítě nás občas dokáží přesvědčit, že žijeme ve světě plném výjimečných jedinců a jen my jsme těmi, kdož ničeho nedosáhli a nestojí za nic. Není to však pravda a kniha Marty Dancingerové je toho důkazem.

I v nesmělosti může být síla

Kam se podíváte, tam je to samý hrdina. Média a sociální sítě adorují ty, kteří něco dokázali, kteří to někam dotáhli. No dobře, tak těch jsou asi 3 procenta. A co ten zbytek? Co těch 97 procent? Lidí, kteří netouží po tom být slavní, překonávat rekordy, pokořovat své vlastní možnosti? Lidi, kteří jsou neprůbojní a nesmělí, protože prostě nemají sebevědomí a ego velikosti Kilimandžára?

A právě o těch je tahle kniha. Kniha o lidech, ve kterých se 97 procent čtenářů pozná. S některými se ztotožní, s některými bude nesouhlasit, ale všechny bude chápat. Protože i v nesmělosti se může skrývat osobní síla, která naopak ta 3 procenta může inspirovat k tomu uchovat si životní pokoru a skromnost.

Jako divadelní a filmovou herečku baví Martu Dancingerovou pozorovat lidi. Všímat si jejich chování, nálad, projevů, detailů. A protože jí vedle toho baví také psaní a obsazuje do něj odpozorované postavy, stvořila tenhle svůj půvabný literární debut, kterým dokazuje, že umí nejen hrát, ale také psát.

 

Nesmělí

Autorka: Marta Dancingerová

Vydalo: nakladatelství No Limits
Počet stran: 128
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2021
ISBN: 978-80-87973-56-1

Přečtěte si více o knize Nesmělí, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství No Limits.

No Limits je umělecká agentura, která se mimo PR, pořádání eventů a zastupování různých umělců zabývá nakladatelskou činností. Vydává původní českou i překladovou literaturu.

 

Vyhrajte knihu Nesmělí

Zdá se vám někdy, že svět je plný krásných a úspěšných lidí a superhrdinů, kteří dokáží, cokoliv si usmyslí? Přijdete si proti nim zoufale obyčejní a nudní? Věřte, že nemusíte, protože stejně nesmělých jedinců, které nepohání ego velikosti Kilimandžára, kolem vás běhá 97 procent. A to, že neplní stránky médií a nejsou jich plné sociální sítě, rozhodně neznamená, že by byli méněcenní. Kniha Marty Dancingerové je totiž právě o nich, takže se pusťte do čtení a zjistěte, zda se v ní najdete i vy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím No Limits vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Nesmělí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nesmělí
probíhá od 20. října do 2. listopadu 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Nesmělí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNesmělí

Dancingerová, Marta

No Limits, 2021

Napsat komentář