Zasoutěžte si o zradu falešné kamarádky

prvni-chyba-perex
Když Alice tragicky přišla o prvního manžela, byla tu Beth. Teď, když se její druhý manžel začne chovat divně, je to znovu Beth, na koho se Alice obrátí se svým podezřením. Nejlepším kamarádkám přece člověk může věřit. Alespoň většinou…

Kamarádky na život a na smrt?

Nenapadlo ji, že se ještě někdy bude mít tak dobře.

Po smrti prvního manžela se Alice znovu provdala, se svým druhým mužem má úspěšnou firmu, dvě báječné děti a překrásný dům.

Uvědomuje si, že život by byl jiný, kdyby její první muž tragicky nezahynul. Ale s Nathanem se jí vrátilo štěstí, po kterém tolik toužila.

Alice také ví, že s nejlepší přítelkyní Beth po boku přežije všechno dobré i zlé. Beth je ten nejspolehlivější a neoddanější člověk, jakého zná. Takže když se Nathan začne chovat podivně a Alice se zmocní podezření, že má milostný poměr, požádá Beth o pomoc. Nejlepší kamarádce přece může věřit za všech okolností, nebo snad ne?

 

První chyba

Autorka: Sandie Jonesová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 344
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2021
ISBN: 978-80-271-1060-5

Přečtěte si více o knize První chyba, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Sandie Jones je novinářka na volné noze píšící mimo jiné pro Sunday Times, Daily Mail, Woman‘s Weekly a časopis Hello. Kdyby nebyla spisovatelkou, stala by se návrhářkou interiérů, protože je až nezdravě posedlá tapetami a polštářky. Žije v Londýně s manželem a třemi dětmi.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu První chyba

Alice si myslela, že po tragické smrti prvního manžela konečně našla znovu štěstí. Když se však Nathan začne chovat podivně, Alice nabyde dojmu, že její manželskou idylku ohrožuje jiná žena, a rozhodne se proto svěřit své nejlepší kamarádce Beth. Od toho přece přítelkyně jsou, aby si mohly věřit za všech okolností, nebo snad ne? To si přečtěte v thrilleru Sandie Jonesové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu První chyba vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu První chyba
probíhá od 28. září do 11. října 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery První chyba

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrvní chyba

Jonesová, Sandie

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář