Vyhrajte román, se kterým bude nebe na zemi o fous blíž

nebe-nebo-perex
Jobbi touží po lásce a vyrovnané ženě, se kterou by byl šťastný. Jenže dobře ví, že to nebude snadné, protože jsou chvíle, kdy se z pohodáře stává tak nesnesitelným, že má potíž vydržet i sám se sebou. Jak jeho život změní kosmická Maya?

Dobrodružná cesta k hranicím sebepoznání

Touží po nějaké hormonálně harmonické, mentálně vyvážené ženě, která by jej udělala šťastným. Jenže i přes masku věčného pohodáře občas mívá velmi nepříjemnou potíž vydržet sám se sebou. Zatímco se touží cítit dobře, některé myšlenky jako by nebyly zaměřeny na spokojenost, vyrovnanost a vůbec celkovou pohodu. Často jej naopak přimějí ke špatným rozhodnutím.

Sakra čakra, není tedy divu, že se jednoho dne vše kolosálně zvrtne a věci udělají nepěkný kotrmelec, což spustí řetězec překvapivých událostí. Když se mu do cesty připlete kosmická Maya, z jejíchž očí vychází hluboký klid i rozverná hravost, nemá tušení, že se brzy všechno změní. Fascinující dobrodružství až k hranicím vlastního sebepoznání je napsáno hravým jazykem, na kterém si s chutí smlsnete. Pravděpodobně vám však nenávratně změní vnímání.

 

Nebe Nebo

Autor: Petr Neckář

Vydalo: nakladatelství Pointa
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2021
ISBN: 978-80-7650-227-7

Přečtěte si o knize Nebe Nebo více.

Ukázka z knihy

Ať byl Jobbi jaký chce, měl za to, že svůj osud si určuje sám. Jak již bylo řečeno, za oběť okolností se považoval jen zřídka, pravdou však je, že v akváriu se vyplavovaly rybičky na hladinu jeho vědomí na základě vnějších podnětů zcela přirozeně. Na to, co přijímal smysly, prostě reagoval dle svých nejlepších přesvědčení, osobních preferencí a obyčejného vkusu. Jobbi zkrátka věděl, co mu dělá dobře a co ne.
Mluvila a mluvila, povídala, co jí hrdlo ráčilo, a jemu se to nesmírně páčilo. Běžně on byl ten, jenž ženám naléval džus z koncentrátu slov a gest, s jejichž pomocí je dostával do přívětivých situací. Ona však v porovnání s ním nabízela šťávu z čerstvě vymačkaných pomerančů. Jestli si Jobbi kdy myslel, že je frajer, tak tahle míca jeho měřítka přepisovala škrábnutím drápku. Jestli se kdy domníval, že je alchymista a čaroděj, tak v poměru s její kouzelností se jeho zaklínadla proměňovala v neúčinné lektvary. Seděli v nočním bistru podobnému těm, jež lze vidět v amerických filmech stejně hojně jako koblihy v rukou Homera Simpsona.

 

Vyhrajte knihu Nebe Nebo

Jobbi se tváří jako věčný bezstarostný pohodář, kterého nic nerozhází, ale pravda je taková, že má i chvíle, kdy má potíž vydržet sám se sebou, a hlavu má plnou myšlenek, kvůli kterým často udělá špatná rozhodnutí. Přesto by rád našel vyrovnanou a harmonickou ženu, se kterou by byl šťastný. Bude kosmická Maya jeho osudovou láskou, nebo se Jobbiho život po jejich seznámení ještě více zamotá? To si přečtěte v románu Petra Neckáře.

Ve spolupráci s autorem Petrem Neckářem vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nebe Nebo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nebe Nebo
probíhá od 16. do 29. září 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Nebe Nebo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNebe Nebo

Neckář, Petr

Pointa, 2021

Napsat komentář