Získejte hon na zloděje Meteoru

zahada-cerne-kvetiny-perex
Jak se podařilo zlodějům najít tajnou místnost, o které věděla jen Lucie s bratrem Benem a jejich kamarád Mats? A jak poznali, kterou z ingrediencí mají ukrást? Na to se spolu s nimi vydejte hledat odpověď až do Amsterodamu.

Nezvaní hosté ve Voňavé lékárně

Lucie Alvensteinová je novopečenou lékárnicí v oboru vůní a toto tajemství střeží jako oko v hlavě. Proto když se jednoho dne ztratí všechen prášek Meteor, musí přijít loupeži na kloub, aby Voňavou lékárnu chránila před nenechavýma rukama zlých lidí a zároveň měla ingredience k záchraně Matsova otce. Při hledání zloděje Lucie se svými přáteli cestuje až do Amsterodamu, kde najdou překvapivé spojence – jednoho zvláštního pěstitele květin a taky muže, který by měl být správně už dávno po smrti. Dokážou děti získat Meteor zpátky a spolu s ním pomoct Matsovu otci od účinků Nelaskavé vůně?

 

Voňavá lékárna: Záhada černé květiny

Autorka: Anna Ruheová

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Ilustrace: Claudia Carlsová
Počet stran: 272
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2021
ISBN: 978-80-7639-075-1

Přečtěte si více o knize Voňavá lékárna: Záhada černé květiny, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Anna Ruheová vystudovala komunikační design a mnoho let pracovala jako grafička pro velká i malá grafická studia. Začala psát, když se jí narodil první syn a odmítal spát v posteli. Vozila ho tedy v kočárku po parcích a na osamělých lavičkách v parku vymýšlela příběhy. V současnosti se věnuje psaní knih pro děti a mládež naplno. Žije v Berlíně se svým manželem a dvěma dětmi.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Voňavá lékárna: Záhada černé květiny

Když se Alvensteinovi nastěhovali do vily Evie, Lucie s bratrem Benem si okamžitě všimli všudypřítomné zvláštní vůně. Brzy zjistili, že jejich dům ukrývá tajnou místnost a v ní řady neobyčejných lahviček s lesknoucím se třpytivým obsahem. Voňavou lékárnu střeží jako oko v hlavě a nikdo další kromě souseda Matse o ní neví, tak jak je možné, že se z ní nyní ztratila ta nejdůležitější přísada do magických vůní? A navíc v okamžiku, kdy ji tolik potřebují? Lucie a její přátelé se vydávají na dlouhou cestu, aby našli zloděje a získali Meteor zpět. Budou úspěšní? To si přečtěte v pokračování knižní série pro mladé čtenáře Voňavá lékárna od Anny Ruheové, ze které už možná znáte první díl Voňavá lékárna: Ve vzduchu se vznáší tajemství.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Voňavá lékárna: Záhada černé květiny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Voňavá lékárna: Záhada černé květiny
probíhá od 4. do 10. července 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Voňavá lékárna: Záhada černé květiny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVoňavá lékárna 2
Záhada černé květiny

Ruheová, Anna

Bookmedia, 2021

Napsat komentář