Vyhrajte příběh o životě plném salt a přemetů

taryho-svet-perex
Začtěte se do biografie oblíbeného youtubera Taryho, jehož parkourová videa odebírají statisíce uživatelů, a zjistěte, jaké úspěchy a pády provázely jeho kariéru i osobní život. Navíc se dozvíte i pár tipů, jak být úspěšní v online světě.

Životní výzvy oblíbeného youtubera

V Taryho životě se v posledních letech odehrála spousta přemetů a salt, ale s těmi si jako správný parkourista uměl vždycky poradit. Stačilo několik vychytaných triků a ocitl se zpátky na vrcholu. Jakým výzvám musel v poslední době čelit a jak ho změnily? Kam ho zavedlo jeho podnikání? A jaké to je, stát se poprvé otcem? Tary má tentokrát v plánu prásknout na sebe úplně všechno a prozradit ty nejlepší triky, jak se stát úspěšným youtuberem.

 

Taryho svět

Autoři: Martin Jaroš, Taras Povoroznyk

Vydalo: nakladatelství BizBooks
Počet stran: 248
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2021
ISBN: 978-80-7597-726-7

Přečtěte si více o knize Taryho svět, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

 

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Celý můj youtuberský business je postavený na mé vlastní tvorbě. Na začátku to bylo všechno o parkouru, který jsem miloval a dodnes miluju. Začal jsem skákat a natáčet. A i když jsem tenkrát nebyl nijak vtipný – a dnes se mi dokonce zdá, že jsem v těch videích mluvil strašně nudně –, už v roce 2013 jsem měl spoustu parkourových fanoušků, kteří si ke mně našli cestu. Zajímal je především právě ten parkour. Byli to mladí lidé, žáci od dvanácti let výš, kteří si parkour, a dá se říct i mne, zamilovali.
Říkali: „Parkour je supr! Rádi bychom se s tebou setkali, Tary. Nešlo by, abys nás něco naučil?“
Vlastně si o to sami řekli. Začal jsem tedy pořádat různé srazy, na kterých jsem je učil. Pak přišla zima, listopad, a já říkám: „Tak, udělám vnitřní akci. Workshop.“ (str. 172)

 

Vyhrajte knihu Taryho svět

Youtuber a rebel Tary, vlastním jménem Taras Povoroznyk, je parkourista, kterému se splnil sen Ş živí se tím, co ho baví, a jeho parkourová videa sleduje na YouTube přes 900 tisíc odběratelů. Salt a přemetů však nejsou plné jen workshopy, které pro své fanoušky pořádá, ale i jeho soukromý život. Naštěstí ho výzvy, kterým musel v poslední době čelit, nesrazily na kolena, ale naopak se díky nim stal silnějším. Pokud vás zajímá, s čím se musel vyrovnat a jak se stal oblíbeným youtuberem, přečtěte si jeho biografii.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Taryho svět vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Taryho svět
probíhá od 20. do 26. června 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 biografie Taryho svět

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTaryho svět

Jaroš, Martin - Povoroznyk, Taras

BizBooks, 2021

Napsat komentář