Vyhrajte příběh nevítané návštěvy, která změní vše

nevlastni-sestra-perex
Jak vám může změnit život jediná návštěva? Když na vašem prahu stojí někdo, kdo tvrdí, že je vaše nevlastní sestra, je to šok. A pokud po její návštěvě začnou vyplouvat na povrch další a další tajemství, už nic nemůže být jako dřív.

Každý má své tajemství

Sestry Kate a Lauren si vždycky byly navzájem oporou. Každou neděli pravidelně obědvají spolu se svou matkou a po smrti otce na této tradici lpí ještě víc. Jednoho dne však někdo zaklepe na dveře a rázem je všechno jinak. Na prahu stojí mladá žena. Představí se jako Jess a v ruce drží výsledky testu DNA.

Tvrdí, že je jejich nevlastní sestra. Následky její návštěvy na sebe nenechají dlouho čekat. Najednou začíná vyplouvat na povrch, že každá z žen ukrývá nějaké tajemství a jejich rodina možná není tak dokonalá, jak by se na první pohled mohlo zdát.

 

Nevlastní sestra

Autorka: Sandie Jonesová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 348
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2021
ISBN: 978-80-271-1766-6

Přečtěte si více o knize Nevlastní sestra, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Po dítěti s manželem, kterého miluje, toužila víc než po čemkoli jiném na světě. V jednu chvíli ji to úplně pohltilo. Ale bolest a neustálé zklamání si vybíraly svoji daň. Kdyby bylo po jejím, přestali by s tím po třetím pokusu o umělé oplodnění. Byla jak fyzicky, tak duševně vyčerpaná. Svoji nervózní energii spotřebovala na výmluvy, které si musela vymýšlet, když její přátelé a kolegové z práce vědoucně povytahovali obočí, kdykoli odmítla pít alkohol.
„Končím,“ řekla Mattovi tuhle večer, když se k sobě tulili na gauči a koukali se na televizi.
Cítila, jak ztuhl a napřímil se. „Cože? Takže tohle je naše poslední šance?“ zeptal se, očividně v šoku.
Copak si nevšiml, jak moc je unavená? Neviděl, jak moc je smutná pokaždé, když znovu drží v ruce negativní těhotenský test? Nevnímal snad, jak snaha otěhotnět ovládá celý jejich život?
„Už toho mám dost,“ zašeptala. (str. 10)

 

O autorce

Sandie Jones je novinářka na volné noze píšící mimo jiné pro Sunday Times, Daily Mail, Woman‘s Weekly a časopis Hello. Kdyby nebyla spisovatelkou, stala by se návrhářkou interiérů, protože je až nezdravě posedlá tapetami a polštářky. Žije v Londýně s manželem a třemi dětmi.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Nevlastní sestra

Od doby, kdy sestrám Kate a Lauren zemřel otec, lpí na tradičním obědě s matkou ještě více než dříve. U stolu si vymění novinky, které se staly za celý týden, a alespoň na malou chvíli se mohou tvářit, jako by jejich životy byly dokonalé. Jenže nejsou a s návštěvou neznámé ženy, která tvrdí, že je jejich nevlastní sestra, se začínají jejich pečlivě udržované masky bortit. Každá z žen totiž skrývá svá tajemství. Jaká? Přišel čas je začít postupně odhalovat, stačí se jen začíst…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nevlastní sestra vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nevlastní sestra
probíhá od 18. do 31. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Nevlastní sestra

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNevlastní sestra

Jonesová, Sandie

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář