Vyhrajte pokračování fantasy příběhu hraničáře Halta

nositele-duboveho-listu-audiokniha-perex
Will s Evanlyn mají konečně šanci uprchnout ze Skandie, kam se nedobrovolně dostali jako zajatci hrozivého kapitána skandijské vlčí lodi Eraka. Jenže Evanlyn je unesena a zesláblý Will nemá sílu čelit přesile. Naštěstí už je na blízku hraničář Halt.

V boji po boku nepřítele

Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je ale unesena, zrovna když kontroluje nastražené pasti na zvířata. Will se jí tedy vydává hledat, ale jeden zesláblý chlapec má proti přesile temudžajských bojovníků jen mizivou naději na úspěch. Naštěstí ho vystopují Halt s Horácem a pomohou mu Evanlyn zachránit.

Tímto ale vše nekončí. Vypadá to, že skupina temudžajských bojovníků je jen průzkumný oddíl a Halt si je jistý, že mají v plánu i s celou armádou brzy zaůtočit na Skandii. Čtyři Araluenci musejí tedy Skandijce varovat a zároveň vymyslet, jak jim pomoct při obraně před nebezpečným nepřítelem.

Podaří se jim společně bok po boku nepřítele bojovat proti ničivému vpádu temudžajského vojska, které nezná slitování?

 

Nositelé dubového listu

Autor: John Flanagan

Vydalo: vydatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Překlad: Zdeňka Tenklová
Délka: 9 hodin 35 minut
Vydáno: 2/2021

Přečtěte si více o audioknize Nositelé dubového listu, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan (1944) je australský spisovatel. Nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Nositelé dubového listu

Hraničář Halt s Horácem konečně dorazili do Skandie, kde, jak doufají, najdou Willa a Evanlyn a společně se vrátí do Araluenu. Jenže Evanlyn je unesena, takže skupinka ji musí nejdříve dostat ze spárů temudžajských bojovníků. Halt si brzy uvědomuje, že únosci jsou pravděpodobně průzkumným oddílem a Skandie by brzy mohla čelit útoku. A nebyl by to hraničář, aby nad touto situací mávnul rukou a odjel do své vlasti. Proto Skandijce nejen varuje, ale při boji se postaví po jejich boku. Jak boj dopadne? To už si poslechněte ve čtvrté audioknize ze série Hraničářův učeň.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Nositelé dubového listu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Nositelé dubového listu
probíhá od 23. dubna do 6. května 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Nositelé dubového listu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNositelé dubového listu
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2021

Napsat komentář