Zasoutěžte si o past na manželku i milenku

past-perex
Notář Vít Kail dokázal mnoho let úspěšně tajit, že žije dvojí život a pendluje mezi bezdětnou manželkou a milenkou, se kterou má desetiletého syna. Po Vítově smrti se navíc obě ženy dozví, že to není jediné nemilé překvapení, které jim nachystal.

Dědictví za trest

Odhalené tajemství je jako past a cena, která se za ně platí, je beznadějně vysoká.

Vynikající psychologický román o těžce vykoupených ztrátách a nových nadějích, které se ale jen stěží mohou naplnit, když odhalená tajemství jsou jako past. Milana po náhlé smrti manžela Víta žije kvůli dědictví ve svém domě s jeho milenku a nemanželským synem Brunem. Obě by rády podivné soužití ukončily, stačilo by, aby Milana vyplatila Brunovu čtvrtinu vily, ale místo toho spolu soupeří a trumfují se nejskrytějšími tajnostmi ze svých životů, které je stále více připoutávají k sobě.

 

Past

Autorka: Magda Váňová

Vydalo: nakladatelství Šulc-Švarc
Počet stran: 384
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2021
ISBN: 978-80-7244-457-1

Přečtěte si více o knize Past, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Magda Váňová (*1954) se po absolvování vysoké školy živila jako překladatelka a redaktorka. Pro kariéru spisovatelky se rozhodla v roce 2000. Její romány, které od roku 2003 vydává nakladatelství Šulc-Švarc, mají značný čtenářský úspěch, takže vycházejí ve stále nových vydáních. V každém jejím románu se potkává velký počet rozmanitých postav, které přicházejí ze současného života. Autorka jejich příběhy spojuje s velkou dávkou představivosti do vyprávění, ve kterém je dostatek prostoru pro dramatické situace, psychologické napětí, bohatý děj, protichůdné polohy vážného i humorného, pro odhalování skrytých vztahů a tajemství. Svým nezaměnitelným romanopiseckým stylem si Magda Váňová získala široký okruh čtenářů.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Past

Po Vítově náhlé smrti čeká na jeho manželku další krutá rána – nejenom že zjistí, že její manžel má syna se svou milenkou, ale navíc se s nimi musí dělit o dům, který Bruno ze čtvrtiny zdědil. Obě ženy ve vynucené společné domácnosti trpí, ale Milana nemá prostředky, aby nevlastního syna vyplatila, proto spolu soupeří a snaží se jedna druhé bydlení znechutit. Jak jejich příběh dopadne, to už si přečtěte v novém vydání úspěšného psychologického románu oblíbené české spisovatelky Magdy Váňové.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Past vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Past
probíhá od 21. do 27. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Past

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePast

Váňová, Magda

Šulc-Švarc, 2021

Zasoutěžte si o past na manželku i milenku - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. jija napsal:

    Děkuji za výhru knihy Past. Včera byla v pořádku doručena.

Napsat komentář