Získejte nové příběhy z ježčí záchranné stanice

Srdce pro jezky
Massimo Vacchetta se jako veterinář specializoval na dobytek, avšak osud mu do cesty postavil maličké ježčí mládě, které vše změnilo. Právě díky Ninně vznikla myšlenka vybudovat záchrannou stanici a příběhy jejích obyvatel si můžete nyní přečíst.

Pichlavé štěstí

Ani jsem se netroufl přiblížit se ke krabici. Co kdyby Lisa zemřela? Sebral jsem odvahu a pomalu odkryl ručník. Paráda: žila a ležela schoulená v rohu. Naše pohledy se setkaly. Tentokrát ke mně navíc pomalu a trochu neobratně natáhla tlapku. Bez dlouhého přemýšlení jsem ji lehce vzal mezi tři prsty, načež natočila hlavu ještě víc mým směrem a začala mě očichávat.

 

Srdce pro ježky

Autor: Massimo Vacchetta

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Barbora Šupíková
Počet stran: 224
Vazba: pevná
Vydáno: 9/2020
ISBN: 978-80-88316-86-2

Přečtěte si více o knize Srdce pro ježky, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také přečíst náš článek a prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Srdce pro ježky

Když Massimo Vacchetta poprvé uviděl maličké ježčí mládě vážící sotva 2 a půl deka, netušil, jaká síla se v tomto malém růžovém tvorečkovi s proužkem měkkých bílých bodlin na hřbetu skrývá. Ninna, jak samičku pojmenoval, obrátila jeho život naruby a přivedla ho k myšlence založit záchrannou stanici. A právě o Vacchettových chráněncích si můžete přečíst v pokračování knihy 25 gramů štěstí.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Srdce pro ježky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Srdce pro ježky
probíhá od 7. do 13. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Srdce pro ježky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSrdce pro ježky
Příběh malé učitelky, která dodala odvahu žít

Vacchetta, Massimo

Kazda, 2020

Napsat komentář