Zasoutěžte si o průvodce rakovinou prsu

nejsi-na-to-sama-perex
Rakovina prsu je nejčastějším typem nádorového onemocnění u něžného pohlaví. Právě proto vznikla ve spolupráci s českými lékaři publikace, která přináší odpovědi na všechny důležité otázky.

Vše, co by ženy měly vědět o rakovině prsu

Nejsi na to sama – průvodce rakovinou prsu je unikátní knihou pro všechny ženy, které postihlo toto vážné onemocnění, a také jejich blízké.

Publikace, jež vznikla ve spolupráci s předními českými lékaři a provází ženu onemocněním od podezření na nádor až po návrat do běžného života po úspěšné léčbě.

Dotýká se i témat jako je těhotenství po nemoci, intimita po mastektomii nebo metastatická fáze rakoviny. Ženy z projektu Bellis – mladé ženy s rakovinou prsu sdílí na stránkách knihy rady, jak se s nemocí vyrovnat, jak o ní mluvit se svým okolím a jak se vypořádat s duševními či finančními nástrahami nemoci. Často s vtipem otevřeně hovoří o tématu, jemuž se zdravá část veřejnosti mnohdy vyhýbá.

Kniha je důležitým poselstvím prevence této nemoci a zároveň boří mýty, které kolem ní panují.

 

Nejsi na to sama

Autor: Bellis

Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 256
Vazba: pevná
Vydáno: 1/2021
ISBN: 978-80-271-3070-2

Přečtěte si více o knize Nejsi na to sama, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Grada.

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

O projektu Bellis

Bellis – mladé ženy s rakovinou prsu je projektem Aliance žen s rakovinou prsu, o. p. s. Již devátým rokem poskytují pomoc a podporu ženám, které onemocní karcinomem prsu v produktivním věku. Tento projekt Aliance žen s rakovinou prsu se zaměřuje na mladé pacientky (do 45 let věku), které procházejí nebo prošly léčbou spojenou s nádorovým onemocněním prsu. Onemocnění u dívek a žen v mladém věku s sebou přináší řadu specifických problémů z rodinné, pracovní, zdravotní a sociální oblasti (mateřství, těhotenství, návrat do zaměstnání, partnerské vztahy, děti, rekonstrukce prsu, sebevědomí…). Právě ty jsou v životě každé pacientky stěžejní a léčba karcinomu prsu je do značné míry ovlivňuje. Proto je velmi důležité vzájemné předávání vlastních zkušeností pacientek.
Hlavním cílem projektu je propojení mladých pacientek s nádorovým onemocněním prsu a poskytnutí si podpory a pomoci (odborné i laické) v průběhu léčby a po prodělané léčbě, které mohou napomoci v návratu pacientek do běžného života a začlenění se zpět do společnosti, hledání nové motivace a nových impulsů, jež pomohou pacientkám překonat obavy a nástrahy po prodělané léčbě. Zlepšuje se tím celková spokojenost pacientek po léčbě karcinomu prsu a kvalita života. Více na bellisky.cz.

 

Vyhrajte knihu Nejsi na to sama

Kolem rakovinu prsu panuje mezi lidmi řada mýtů a omylů. A právě některé z nich vyvrací publikace, která vznikla spoluprací projektu Bellis s českými lékaři. Provází ženy tímto onemocněním od prvního podezření až po návrat do života po úspěšném dokončení léčby. Otevřeně popisuje téma, kterému se zdraví lidé mnohdy snaží vyhýbat, a nabízí tak průvodce nejen ženám, kterým byl tento typ nádoru diagnostikován, ale také jejich blízkým.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nejsi na to sama vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nejsi na to sama
probíhá od 2. do 15. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 publikace Nejsi na to sama

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejsi na to sama
Průvodce rakovinou prsu

Bellis

Grada, 2021

Napsat komentář