Vyhrajte publikaci pro všechny milovníky piva

pivoznalstvi-perex
Každý milovník piva o tomto zlatavém moku jistě slyšel nebo četl řadu mylných informací, polopravd, ale i pravdivých skutečností. Pokud byste chtěli vědět ještě víc, máme pro vás tip na knihu plnou zajímavostí o pivu.

Vše co jste chtěli vědět o pivu

Pivoznalství – rukověť pivního gourmeta, kniha o pivu, pivovarech a hostincích. Vyvrací četné omyly, dokola tradované v pivní literatuře, a přináší nové informace a souvislosti. Jako vůbec první publikace přináší obsáhlý základní slovník pivovarských pojmů, a to současných i historických. Velký prostor je věnovaný také tomu, jaké látky pivo obsahuje a jaký má vliv na lidské zdraví, přičemž autor přináší souhrn několika desítek studií na toto téma z celého světa. Nepřijímá je však nekriticky a připojuje k nim krátký komentář lékaře.

 

Pivoznalství

aneb vše co byste o pivu chtěli a měli vědět

Autor: Jaroslav Novák Večerníček

Vydalo: nakladatelství Olympia
Počet stran: 304
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-7376-612-2

Přečtěte si více o knize Pivoznalství, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Pivoznalství

Jak se vyvíjelo vaření piva od prvních pokusů až do dnešní podoby a jak by se mělo správně točit? Co je pravdy na tvrzeních o pozitivním vlivu tohoto zlatavého moku na naše zdraví? Nejen o tom se vede řada debat a mezi lidmi je rozšířená řada polopravd a omylů. Jaroslav Novák Večerníček se proto rozhodl je všechny uvést na pravou míru a neváhal po celém světě sesbírat data z různých studií na toto téma. Pokud vás zajímá, k čemu dospěl, začtěte se do jeho publikace.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pivoznalství vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pivoznalství
probíhá od 28. února do 6. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 publikace Pivoznalství

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePivoznalství
aneb vše co byste o pivu chtěli a měli vědět

Večerníček, Jaroslav Novák

Olympia, 2020

Napsat komentář