Zahrajte si o výběr těch nejlepších kreslených vtipů

velka-kniha-ceskeho-humoru-perex
Mnoho národů má svůj typický druh humoru a naše země na tom není jinak. A protože smích a vtip potřebujeme nejen v dnešní době, máme pro vás tip na knihu, která vám s tím pomůže. Prohlédněte si ty nejlepší kreslené anekdoty, co se u nás urodily.

Více než 500 příležitostí se zasmát

Naprosto jedinečná kniha obsahuje největší výběr kresleného humoru nejlepších a nejznámějších českých karikaturistů a ilustrátorů.

Pobavte se u výběru více než 500 vtipů, který historie našeho tak typického a ve světě zcela unikátního humoru nabízí. Smích a humor je potřeba každý den. A když se lidé mohou něčemu upřímně zasmát, tak jsou nad věcí a veškeré problémy zaručeně zmizí. Kreslené vtipy jsou nejkratším možným zachycením příběhu. Mapují trefně naši historii, stejně, jako současné dění kole nás. Vychutnejte si toto skvělé souborné dílo známých a oblíbených autorů, u kterého se zaručeně pobavíte.

 

Velká kniha českého humoru

Autoři: Česká unie karikaturistů

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 256
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-271-1263-0

Přečtěte si více o knize Velká kniha českého humoru, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Velká kniha českého humoru

Smích léčí a kreslené vtipy a karikatury jsou tím nelepším způsobem, jak se během chvilky od srdce a upřímně zasmát. Možná i proto jsou v naší zemi natolik oblíbené a můžeme se pyšnit řadou skvělých ilustrátorů, jako jsou Jiří Winter Neprakta, Jiří Slíva nebo Vladimír Renčín. Nejen tato jména si představíme pod pojmem Česká unie karikaturistů, která vloni oslavila své třicáté narozeniny a jako dárek si její současní členové nadělili knihu plnou jedinečného českého humoru.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Velká kniha českého humoru vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Velká kniha českého humoru
probíhá od 23. února do 8. března 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 sbírky Velká kniha českého humoru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká kniha českého humoru

Česká unie karikaturistů

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář