Získejte tisíc kilometrů dlouhou pouť za nadějí

Pobrezni cesta
Stačí jedna špatná investice a můžete ztratit všechno. Právě to se stalo Raynor a Mothovi, kteří nejen přišli o rodinnou farmu, ale navíc se Moth dozvěděl zdrcující diagnózu. A tak se manželé rozhodnou vydat na tisíc kilometrů dlouhou cestu.

Dva batohy, jeden stan a čtyřicet osm liber na týden

Teprve před několika dny se Raynor dozvěděla, že její manžel Moth trpí nevyléčitelnou nemocí. A k tomu právě přišli o dům a s ním i o práci. Nezbývá jim skoro nic – ani čas. A tak se rozhodnou vydat na pouť dlouhou tisíc kilometrů. Chtějí projít Jihozápadní pobřežní cestu, která vede po anglickém pobřeží, ze Somersetu přes Devon a Cornwall až do Dorsetu. Putují přímořskou krajinou, po útesech mezi mořem a oblohou a v batozích si nesou jen to nejnutnější. S každým krokem, každým dalším setkáním a potížemi, jimž musejí čelit, se z prosté pěší výpravy stává životní pouť.

Popis jejich putování je až brutálně upřímný. Raynor a Moth mají často hlad, nemají se kde umýt, ostatní se od nich s nedůvěrou odvracejí. Zároveň si ale stále dokážou uvědomovat krásu okolní krajiny. Jejich cesta je zároveň cestou k sebeuvědomění, k čirému prožitku těch nejzákladnějších věcí, k naději.

 

Pobřežní cesta

Autorka: Raynor Winnová

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Lucie Mikolajková
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-88316-94-7

Přečtěte si více o knize Pobřežní cesta, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také přečíst náš článek nebo prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Pobřežní cesta

V životě Raynor a Motha se pokazilo vše, co mohlo – přišli o rodinnou farmu a tím pádem i o práci, a Mothovi navíc lékaři diagnostikovali nevyléčitelné degenerativní onemocnění. Manželé tak stojí před zásadním rozhodnutím, co dál dělat se svými životy. Právě tehdy si Raynor vzpomene na knihu, kterou se inspirují, a vydají se na cestu podél jihozápadního anglického pobřeží. Jak zvládnout vyžít z osmačtyřiceti liber na týden a co je během cesty dlouhé téměř tisíc kilometrů potká?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Pobřežní cesta vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pobřežní cesta
probíhá od 31. ledna do 6. února 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 biografické knihy Pobřežní cesta

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePobřežní cesta

Winnová, Rayonor

Kazda, 2020

Napsat komentář