Zahrajte si o odhalená tajemství Policie ČR

muj-pribeh-jmenem-policie-perex
Když se Jan Duda rozhodl, že bude policistou, byl plný ideálů. Místo toho s přibývajícími roky ve službě získával stále silnější pocit, že nejen u policie není něco v pořádku. Přečtěte si i vy to, co je záměrně tajeno, ale přitom bychom to měli vědět.

Jak těžké je být policistou

Jak doopravdy funguje česká policie, na jakých principech stojí její každodenní činnost, jaké nároky jsou kladeny na práci řadových policistů? Každým dalším odslouženým rokem jsem nabýval silnějšího přesvědčení, že tu něco není v pořádku. A opravdu. Není!

Otevřená výpověď docela obyčejného policisty, který byl příslušníkem Policie České republiky necelých dvanáct let. Autor vychází ze svých osobních zkušeností a přibližuje postupný proces, kterým se z něj stal policista. Informuje o všem, s čím se průběžně seznamoval, co policejní práce skutečně obnáší. Objasňuje, proč vlastně došel k rozhodnutí odejít do civilu. Svůj vlastní obrázek o české policii a její současné podobě čtenářům předkládá nezastřeně a bez příkras.

Kniha zcela bez okolků vysvětluje ty nejzásadnější důvody, proč je v dnešní době a v této zemi tak těžké být policistou. Je určena komukoli, kdo se chce o Policii ČR dozvědět něco, co je záměrně skrýváno, a autor věří, že to musí být řečeno.

 

Můj příběh jménem policie

Autor: Jan Duda

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 208
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2020
ISBN: 978-80-271-3016-0

Přečtěte si více o knize Můj příběh jménem policie, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorovi

Jan Duda se narodil v zimě roku 1987 v Jablonci nad Nisou, kde od té doby žije s partnerkou Jitkou a společnou dcerou Mariánkou. Do svých 30 let se hledal, až nakonec objevil silnou oblibu v životní filozofii, kterou se snaží převádět do své literární tvorby. Má vlastní blog s názvem Hloupý Honza, který nepravidelně zásobuje vším, co ho zrovna napadne nebo zaujme. Píše nejrůznější úvahy, články, příběhy nebo třeba rozhovory se zajímavými lidmi.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Můj příběh jménem policie

Stát se příslušníkem Policie České republiky a dohlížet na dodržování zákonů a bezpečnost spoluobčanů, chránit jejich majetek a pomáhat těm, kteří to potřebují, zní jako důležité poslání. Jenže realita tak růžová není a vy se můžete přesvědčit, že být policistou v dnešní době není jednoduché a že je mnoho skutečností, které jsou záměrně skrývány. Jan Duda strávil u policie dvanáct let, takže má informace z vlastní zkušenosti a věří, že by si je neměl nechávat pro sebe.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Můj příběh jménem policie vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Můj příběh jménem policie
probíhá od 19. ledna do 1. února 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Můj příběh jménem policie

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMůj příběh jménem policie

Duda, Jan

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář