Krásy čarovného Česka

carovne-cesko
Zima je sice v plném proudu, to by vás však nemělo odradit od výletování aspoň po naší zemi, která nám může tolik nabídnout. Zajímalo by vás, jak vypadá Ještěd z výšky? Zamrzlý rybníček u Červené Lhoty? Nebo snad vlnící se Moravské Toskánsko?

Země česká – domov náš. Prohlédněte si jej pohledem desítek těch nejlepších fotografů, kteří ten svůj kus domoviny znají nejlépe. Kniha vás provede čarovným Českem od svěžího jara přes slunečné léto a barevný podzim až po bílou zimu.
Tato kniha vznikla ve spolupráci s amatérskými i profesionálními fotografy z celé České republiky. „Nejkrásnější fotografie svého vlastního regionu většinou udělají místní nadšení fotografové, kteří mají fotografování pouze jako svůj koníček. Mnohdy ale nemají příležitost své snímky ukázat světu v knižní podobě. Proto jsme se rozhodli vydat speciální edici fotoknih s názvem „Čarovné Česko“, kde představíme ty nejlepší „čarovné“ fotografie krás Čech, Moravy a Slezska od těchto fotografů,“ říká autor myšlenky Milan Paprčka.
Na 135 snímcích od 55 autorů si v knize prohlédnete krásy Česka tak, jak je vnímají lokální fotografové. Uvidíte, jaká kouzla skrývají památky při západu slunce, příroda zahalená mlhou, ale třeba i malebný vinný sklípek v srdci Moravy.
Tato kniha je určená milovníků naší krásné vlasti a je vhodná i pro zahraniční čtenáře – popisky fotografií a texty v knize jsou ve dvou jazycích – v českém a anglickém. Užijte si, prosím, čarovné pohledy na skutečné historické skvosty. Přejeme Vám příjemný kulturní a estetický zážitek.
Kniha vznikla i díky partnerům, kteří tento projekt podpořili a o kterých si můžete přečíst v druhé části knihy.

Čarovné Česko

Autor: Martin Kmeť a kolektiv
Autorky textů: Radka Srněnská, Mgr. Jarmila Buchtová

Počet stran: 208
Vazba: pevná
Formát: 252×171 mm
ISBN: 978-80-88259-82-4
Doporučená cena: 629 Kč

Knihu Čarovné Česko vydalo nakladatelství CBS nakladatelství v edici Čarovné Česko.

Ukázka z knihy

Podívejte se na další ukázky.


CBS Nakladatelství je vydavatelem edice knih leteckých fotografií Česko z nebe, Čarovné Česko i ručně malovaných map s více jak 15 lety zkušeností. Vytváříme originální produkty, které umožní lidem vidět svět jinak, originálně a v krásnějších barvách. Z pohodlí domova se budete moci prolétnout nad místy, která dobře znáte, a nebo můžete obdivovat magické krásy naší vlasti.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČarovné Česko

Kmeť, Martin

CBS nakladatelství, 2020

Napsat komentář