Zasoutěžte si o případ nalezených nohou bez těla

na-dne-audiokniha-perex
Když se během jediného dne najdou na pláži čtyři levá chodidla v teniskách, policie chvíli zvažuje, že by mohla patřit čtyřem pohřešovaným z podzimu. Ovšem tak jednoduché to nebude a detektiv Wisting se při vyšetřování pěkně zapotí.

Tajemství, která měla zůstat skrytá v hlubinách

Během jediného letního týdne vyplaví moře na pláž poblíž Stavern postupně čtyři levá chodidla obutá v teniskách. Místní policie čelí záhadě: Kde jsou těla, k nimž nohy původně patřily? Kdo je takto znetvořil a proč? A je možné, že jde o tři důchodce a psychicky nemocnou ženu, kteří jsou od podzimu pohřešováni?

Wisting si neví rady a situaci mu nijak neulehčí ani příjezd jeho dcery, která se rozhodla napsat reportáž o tom, jak lidem odsouzeným k dlouholetému vězení za těžké zločiny změnil pobyt za mřížemi život. Policejní i novinářská práce se opět nečekaně protnou ve chvíli, kdy vyjdou najevo dlouho utajované skutečnosti, které ze dna na povrch vůbec vyplout neměly.

 

Na dně

Autor: Jørn Lier Horst

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz

Interpret: Zdeněk Kupka
Překlad: Kateřina Krištůfková
Délka: 10 hodin 29 minut
Vydáno: 9/2020

Přečtěte si více o audioknize Na dně, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Norský spisovatel Jørn Lier Horst patří mezí nejvýznamnější současné detektivkáře. Tomuto žánru se věnuje výhradně a možná proto, že vystudoval policejní akademii, psychologii a kriminologii a 20 let pracoval jako vyšetřovatel, je nyní jeden z nejlepších autorů krimi literatury. Od roku 2013 se spisovatelství věnuje na plný úvazek, ale i tak si udržuje stálý kontakt se svým oborem. Hlavně za přesné vylíčení policejní práce sklízí pochvalné kritiky. Hlavního vyšetřovatele Williama Wistinga, uvedl na scénu již ve své první detektivce v roce 1995.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Na dně

William Wisting se pouští do vyšetřování případu, ve kterém má čtyři chodidla, ale žádné tělo. Komu patří nalezené levé nohy obuté v teniskách? Je možné, že by jejich nález souvisel se zmizením čtyř lidí, ke kterému došlo na podzim? Jenže to by je moře nevyplavilo ve stejný den na stejnou pláž. Jak se zdá, tak identifikovat oběti a najít pachatele nebude vůbec jednoduché a příjezd Wistingovi dcery navíc vše ještě zkomplikuje. Jak vyšetřování dopadne, si poslechněte v audio verzi šesté knihy z oblíbené krimi série Jørna Liera Horsta.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Na dně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Na dně
probíhá od 27. listopadu do 10. prosince 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Na dně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa dně
Audiokniha

Horst, Jørn Lier

Audiotéka.cz, 2020

Napsat komentář