Zasoutěžte si o román o rodinných radostech a starostech

rodinne-klubko-perex
Sára a Vlado spolu mají čtyři děti, žijí vcelku spokojený život a neustále se u nich něco děje. Někdy to jsou chvíle plné štěstí, lásky a soudružnosti, jindy se vzájemně nemohou vystát. Přečtěte si  jejich příběh.

Jak navázat přetrženou nit

V každé rodině to vře a klokotá… láskou, ale i situacemi, které přináší sám život. Rodina je jako klubko. Klubko svázané láskou, co narůstá s přibývajícími společnými roky, prožitými událostmi, co skrývá malá i větší tajemství, bolesti i prohry.

Platí to i pro rodinu Sáry a Vlada. Jejich klubko je velké, protože mají čtyři děti a pořád se u nich něco děje. Ale co když se klubko naruší? Co potom?

 

Rodinné klubko

Autorka: Táňa Keleová-Vasilková

Vydalo: nakladatelství Noxi
Překlad: Draha Smutná
Počet stran: 232
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2020
ISBN: 978-80-8111-571-4

Přečtěte si více o knize Rodinné klubko, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Noxi.

O autorce

Táňa Keleová-Vasilková se narodila se v Chomutově, ale od svých čtyř let žije v Bratislavě. Vystudovala žurnalistiku na filozofické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě, poté pracovala v redakcích několika časopisů. Od roku 1994 se věnuje spisovatelské činnosti na volné noze.
Žije s manželem, třemi dětmi a bobtailem Bárou střídavě na sídlišti v Devínské Nové Vsi a v chaloupce na myjavských kopaninách. Na svém kontě má více než dvacet úspěšných společenských románů, z nichž do češtiny byly přeloženy například Máma pro Veroniku, Cukr a sůl, Květiny pro Lauru, Modrý dům a další.
Více se dozvíte na jejích stránkách.

Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje. Čtenářům nabízí úspěšné tituly, které se v zahraničí staly bestsellery, především pak knihy o zdravém životním stylu ale i kvalitní beletrii.

 

Vyhrajte knihu Rodinné klubko

Rodina je jako klubko vlny – pevně utažené a spojené láskou a krásnými okamžiky, které se svými bližními prožíváme. Během let se přidávají další a další smyčky, mezi kterými se najdou i bolesti a prohry, ale ty jsou vždy brzy překryty další vrstvou štěstí. Jenže co když se jednoho dne vlákno přetrhne? To si přečtěte v románu úspěšné slovenské spisovatelky Táni Keleové-Vasilkové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Noxi vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Rodinné klubko vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rodinné klubko
probíhá od 6. do 19. listopadu 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Rodinné klubko

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRodinné klubko

Keleová-Vasilková, Táňa

Noxi, 2020

Zasoutěžte si o román o rodinných radostech a starostech - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Alena napsal:

    Knihu Rodinné klubko jsem si dnes vyzvedla, moc děkuji.

Napsat komentář