Získejte nový případ pro detektivy z Našeho města

nevinnym-se-neodpousti-perex
Kamarádi nám mohou život v mnohých situacích usnadnit, ale někdy naopak mohou svými nápady lézt na nervy a vydržet s nimi není nic jednoduchého. A co teprve, když jednoho z party doženou až k sebevraždě a nikdo nechce nést zodpovědnost?

I z  náhody se může stát případ

Říká se, že čím víc máme přátel, tím je život snazší, ale ne vždycky je tomu tak – často lezou řádně na nervy. Zvládnout výstřelky nevázaných kamarádů vyžaduje pořádnou dávku trpělivosti, dokonce se může stát, že svými hloupými nápady mohou dohnat až k sebevraždě. Pak už jen rozpačitě stojí nad hrobem, nechápavě kroutí hlavami a stále dokola si kladou otázku: Kdo za to může? Nikdo nechce být viníkem, nikdo nechce nést zodpovědnost za smrt kamaráda, nikdo nechce cítit vinu. Životní cesty se občas tak nečekaně zkříží, osudy lidí tak neuvěřitelně propletou a zkomplikují, že se i z obyčejné náhody může stát případ. Nakonec musejí přijít detektivové Krauz a Chosé a pomoct při hledání pravdy. Najít ji mohou, to dokážou, ale zbavit někoho viny – na to právo nemají. Některým kamarádům se odpouští těžko, a nevinným se nedá odpustit vůbec.

 

Nevinným se neodpouští

Autor: Dominik Dán

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 329
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 7/2020
ISBN: 978-80-7529-400-5

Přečtěte si více o knize Nevinným se neodpouští, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Dominik Dán (1955) je slovenský spisovatel píšící pod pseudonymem z bezpečnostních důvodů. Pracuje jako kriminalista, dodržování anonymity je předpokladem pro výkon jeho zaměstnání. Při psaní čerpá ze své dvacetileté kriminalistické praxe a jeho romány jsou detektivní. Příběhy se opírají o skutečné události a děj se odehrává v polistopadovém Slovensku. Dominik Dán vydal první knihu Popol všetkých zarovná v roce 2005. Jeho knihy jsou recenzenty přirovnávány k dílu amerického spisovatele Eda McBaina.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Nevinným se neodpouští

I když se Michalova smrt ukáže nakonec jako sebevražda, nikdo z jeho party nemůže říct, že by měl úplně čisté svědomí a detektivové Krauz a Chosé z oddělení vražd to moc dobře ví. Michalovi kamarádi jsou totiž jeden povedenější než druhý a vy se o tom můžete přesvědčit v další knize ze série Naše město od oblíbeného slovenského spisovatele a kriminalisty známého pod pseudonymem Dominik Dán.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Nevinným se neodpouští vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nevinným se neodpouští
probíhá od 30. srpna do 5. září 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 detektivky Nevinným se neodpouští

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNevinným se neodpouští

Dán, Dominik

Slovart, 2020

Napsat komentář