Moravské hrady a zámky

Moravske hrady a zamky z nebe_uvodni
Obdivujte krásu moravských hradů i zámků hezky z výšky, a to díky další knížce z edice Česko z nebe nakladatelství CBS. Čeká na vás nejen množství působivých fotografií, ale i zajímavé informace a pověsti.

Morava – kolébka slovanské kultury a křesťanství, krajina doslova posetá starobylými hrady a půvabnými zámky. Nyní začínáme pracovat na knize, která bude krásu moravských hradů a zámků pohledem z nebe – MORAVSKÉ HRADY A ZÁMKY Z NEBE. V edici Česko z nebe postupně mapujeme celou Českou republiku, kde každý okres bude mít svůj titul. Výjimkou jsou celorepublikové tituly jako je Česko z nebe nebo připravovaná kniha 101 + 101 leteckých pohledů na Česko a Slovensko. A právě kniha Moravské hrady a zámky z nebe bude dalším titulem do této jedinečné řady knih. Kniha bude obohacena o pověsti vztahující se k jednotlivým dominantám, čímž se stane pro čtenáře ještě hodnotnější. Viděli jste jak vypadá pohledem ptáků jeden z nejpůvabnějších hradů u nás – Bouzov? A co legendami opředeny hrady Helfštýn, Pernštejn, Veveří, Vranov nad Dyjí, či jeden z nejstarších hradů naší země – Bítov? Nechte se okouzlit krásou jednoho z nejhezčích zámků světa – Lednic…

 

Moravské hrady a zámky z nebe / Moravian Castles and Chateaux from Heaven

Autoři: Milan Paprčka, Martina Grznárová

Počet stran: 152
Vazba: vázaná
Formát: 252×171 mm
ISBN: 978-80-88259-64-0
Doporučená cena: 629 Kč

Knihu Moravské hrady a zámky z nebe / Moravian Castles and Chateaux from Heaven vydalo CBS nakladatelství.

 

Ukázka z knihy

Moravske hrady a zamky z nebe 1

Moravske hray a zamky z nebe 2

Další ukázky najdete zde.

 

Martina Grznárová

Martina Grznárová pracuje jako nakladatelská redaktorka, editorka a grafička. Zaměřuje se na multimediální služby a cestovní ruch. Je spoluautorkou knihy Blanensko z nebe (viz níže).

 

Milan Paprčka

Milan Paprčka (*1979) je pilot, letecký fotograf a dobrodruh. Začal podnikat již v 18 letech, založil vydavatelství CBS. Je největším vydavatelem ručně malovaných map v Evropě a druhým největším ve světě. Edice leteckých knih, zobrazujících Čechy a Slovensko, je výsledkem jeho velké vášně k létání. Paprčka je spoluautorem knih Blanensko z nebe, Zlínsko z nebe, Ostravsko z nebe aj.


Hlavní vizí společnosti CBS spol, s.r.o. je vytvářet originální produkty, které pomáhají růstu cestovnímu ruchu. Propaguje krásy země, podporuje rozvoj cestovního ruchu a pomáhá společnostem a samosprávám zviditelnit se ve svém regionu. Patří mezi ně například ručně malované mapy, letecké fotografie, knihy, videa a jiné propagační materiály, všechny tyto produkty propagují to pěkné a hodnotné, co v regionu je. Zároveň jsou však prakticky využitelné, aby sloužily lidem a usnadňovaly jim život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMoravské hrady a zámky z nebe / Moravian Castles and Chateaux from Heaven

Paprčka, Milan - Grznárová, Martina

CBS nakladatelství, 2020

Napsat komentář