Zahrajte si o následky nepromyšleného přání

prej-si-opatrne-perex
Emily má firmu, která zbavuje domácnosti zbytečností, i když sama řeší opačný problém. Naštěstí ji zaměstnávají nové klientky a s jednou z nich si obzvlášť rozumí. Když se jednou zasní, jaké by to bylo bez manžela, netuší, že se její přání záhy vyplní.

Pozor na to, co si přejete a před kým

Co se stane, když má žena, která zbavuje lidi zbytečností a dělá jim doma pořádek, za manžela muže, který naopak věci ve velkém hromadí? Ne nadarmo praví staré rčení: Přej si opatrně…

Emilyin manžel zaplnil svými „poklady“ sklep, půdu i garáž. Na jiné myšlenky ji naštěstí přivedou dvě nové klientky – postarší vdova, které po zesnulém muži zbylo skladiště, o jehož existenci neměla dosud ani ponětí, a mladá žena Quinn, která si kvůli manželovu zákazu nesmí domů nastěhovat svoje věci. Při první schůzce si Emily s Quinn nad sklenkou vína notují, oč by byl jejich život bez shánčlivých manželů snazší.

Následující sled událostí vtáhne Emily do situace, která se zdá být nad její síly. Opravdu přijde kvůli jednomu přání o svobodu, manželství… nebo snad dokonce i o život?

 

Přej si opatrně

Autorka: Hallie Ephronová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kristýna Kučerová
Počet stran: 296
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-271-1010-0

Přečtěte si více o knize Přej si opatrně, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Přej si opatrně

Emily je přesně ten pravý člověk, kterého si zavolat, když chcete svůj dům zbavit zbytečností a nemít z něj skladiště. Její začínající firma vám s tím pomůže a už nemusíte vědět, že Emily sama by takovou pomoc doma také potřebovala. Její manžel Frank je totiž blázen do garážových výprodejů a svými úlovky plní sklep, půdu i garáž. O kolik šťastnější by bez něj Emily byla? Nebo si to alespoň myslí, dokud se její přání nesplní.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Přej si opatrně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Přej si opatrně
probíhá od 13. do 26. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Přej si opatrně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřej si opatrně

Ephronová, Hallie

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář