Vyhrajte „kocouří“ tipy a rady, jak být cool

bud-cool-jako-kocka-perex
Které zvíře na světě je podle vás nejvíc cool? Rozhodně kočka, protože je to odvážný lovec, umí být i milá, a přesto si zachovat svoji nezávislost, a všichni ji mají rádi. Pokud i vy chcete být takoví, přečtěte si, jak na to.

Jak být cool, oblíbený a v pohodě

Jak najít své pravé já, vycházet s rodiči, mít super kamarády a být v pohodě. Staň se superhrdinou svého života!

Víš, které zvíře na světě je nejvíc cool? To určitě neuhodneš! Je to… KOČKA. Chceš být jako ona? V pohodě na duši i na těle? Nedělat si zbytečné starosti, užívat si života a kamarádů? Přichází Ziggy, kocour, který má samé dobré nápady, umí mluvit a poradí ti, jak vyřešit tvá trápení. Zkrátka abys byl šťastný jako kočka.

Originální a optimistická knížka pro mládež inspirovaná bestsellerem Chovejte se jako kočka.

Je určena čtenářům od 9 let a obsahuje jednoduché a rozumné rady. V 18 různých situacích se Ziggy stává čtenářovým parťákem a koučem a učí ho žít jako kočka: být oblíbený, netrápit se nedůležitými věcmi, být samostatný a v pohodě, porazit nesmělost a obejít se bez mobilu, být (občas) milý na rodiče.

 

Buď cool jako kočka

Autor: Stéphane Garnier

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Jitka Řihánková
Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-7565-708-4

Přečtěte si více o knize Buď cool jako kočka, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Buď cool jako kočka

Lidé se mají od koček hodně co učit, a tím nemyslíme lovit myši, ale například jak být šťastní, sebevědomí a zkrátka všeobecně v pohodě. A protože proutek je třeba ohýbat, dokud je mladý, je tato zábavná publikace plná jednoduchých a rozumných rad určena čtenářům už od 9 let. Pokud tedy vaše děti touží být cool, kocour Ziggy jim bude tím nejlepším rádcem a průvodcem.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Buď cool jako kočka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Buď cool jako kočka
probíhá od 9. do 15. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 publikace Buď cool jako kočka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBuď cool jako kočka

Garnier, Stéphane

Jota, 2020

Napsat komentář