Zasoutěžte si o závěr příběhu cestovatelů časem

evoluce-pramen-zivota-audiokniha-perex
Lucie, Jem a další z jejich skupiny se konečně dostali na vytoužené místo, kde žijí další cestovatelé v čase. Doufali, že se zde dozví, jak se vrátit zpět do své doby, jenže namísto letiště v Denveru je čeká bitva o osud planety Země.

Poslední bitva o Zemi

Po dlouhém cestování a překonání všech nástrah se Jem probouzí uprostřed enklávy, kterou i s přáteli tak zoufale hledal. Nejsou zde ale všichni. Katta zmizela beze stopy a Lucie leží na ošetřovně v kómatu i s malým squidem. Přátelé se snaží zjistit, jak by se mohli dostat zpátky do své doby, když jim vůdkyně GAIA prozradí šílený plán. Svým příchodem totiž nevědomky spustili do chodu velice nebezpečné věci. Nyní je v ohrožení celá planeta Země a Jem s ostatními se musí rozhodnout, zda se v blížící poslední bitvě postaví na stranu zvířat, nebo lidstva.

Závěrečný díl trilogie Evoluce slibuje velké napětí a ukončení nečekaného dobrodružství skupinky mladých lidí, kteří při havárii letadla skončí místo na letišti v Denveru v budoucnosti.

 

Evoluce – Pramen života

Autor: Thomas Thiemeyer

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Marek Holý
Délka: 9 hodin 34 minut
Vydáno: 6/2020

Přečtěte si více o audioknize Evoluce – Pramen života, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Thomas Thiemeyer se narodil roku 1963. Studoval geologii a geografii, pak se osamostatnil a vydal se na dráhu spisovatele a ilustrátora. Jeho příběhy pokračují v tradici klasických dobrodružných románů a jejich námětem často bývá objevování zaniklých kultur a ohrožení záhadnými mocnostmi. Mnoho z nich bylo přeloženo do více než třinácti jazyků. Spisovatel žije se svou rodinou ve Stuttgartu.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Evoluce – Pramen života

Když se skupinka mladých lidí ocitla místo na rušném letišti v Denveru uprostřed časové smyčky, rozhodli se najít nejbližší lidi a zjistit, co se stalo. Během své cesty museli překonat mnoho nástrah a nyní se konečně zdá, že našli místo, kde zjistí, jak se vrátit do své doby. Ostatní cestovatelé v čase však mají jiné plány a Lucie, Jem a další svým příchodem nevědomky odstartují řadu nebezpečných věcí. Místo odpovědí se tak budou muset rozhodnout, zda se v blížící bitvě o osud Země postaví na stranu svých druhů, nebo proti nim. Poslechněte si strhující závěr trilogie Evoluce od Thomase Thiemeyera a dozvíte se, jak se rozhodli.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Evoluce – Pramen života vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Evoluce – Pramen života
probíhá od 27. června do 10. července 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Evoluce – Pramen života

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEvoluce – Pramen života
Audiokniha

Thiemeyer, Thomas

Audiotéka.cz, 2020

Napsat komentář