Zahrajte si o magické vykládací karty

magicke-dimenze-perex
Nejste spokojeni se svým životem a hledáte cestu, jak být šťastnější? Pokud věříte v moc vykládacích karet, máme pro vás jedinečnou sadu, s jejíž pomocí se přenesete do magické dimenze, kde získáte odpovědi a načerpáte inspiraci ke změně.

Věštecké a aktivační výklady pro váš spokojený život

Průzračná, až jiskřivá čistota těchto karet snadno vchází do lidské duše, osvěží ji a budí intuici. Díky ní pak dostáváte přesně ty informace, které potřebujete v tu danou chvíli. Autorka připravila pět unikátních věšteckých výkladů a tři mocné aktivační výklady pro zdravé vztahy, léčení a získání peněz. V každém případě vás čeká cesta do dimenzí snad celého vesmíru. Karty Magické dimenze dávají klíče ke štěstí, k umění být pánem svého osudu. Není právě tohle nejdůležitější na světě? Zasněné, hluboké, třpytivé a jasné karty pro meditaci i ryze praktické výklady vás určitě osloví a přinesou inspiraci k životní změně. Nechte se vést…

 

Magické dimenze

Autor: Lightstar

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Kateřina Česalová
Počet stran: 128+44 karet
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2019
ISBN: 978-80-7370-531-2

Přečtěte si více o knize Magické dimenze, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových karet: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu a sadu karet Magické dimenze

Potřebujete zodpovědět nějakou otázku, kterou se už dlouho trápíte, nebo hledáte něco, co vás nakopne k životní změně? Možná právě pro vás budou tím nejlepším pomocníkem vykládací karty. Autorka sady Magické dimenze nabízí nejen pět unikátních věšteckých výkladů, ale také tři aktivátory, které vám dopomohou ke zdravějším vztahům, při léčení a nebo pro získání peněz.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou vyhrát knihu Magické dimenze a sadu vykládacích karet. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Magické dimenze
probíhá od 21. do 27. června 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy a karty Magické dimenze

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMagické dimenze
Vykládací karty a aktivátory

Lightstar

Synergie Publishing SE, 2019

Zahrajte si o magické vykládací karty - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. ko21 napsal:

    Dobrý den, výhra dorazila v pořádku. Děkuji a přeji krásné léto. Martina

Napsat komentář