Získejte případ rituálních vražd jako z nočních můr

popravci-perex
Případ zabití kněze, jehož tělo bylo vystaveno v jednom losangeleském kostele, by mohl být označen jako rituální vražda. Jenže to by mrtvých nesmělo přibývat. Co oběti sériového vraha spojuje, pojďte zjistit spolu s detektivem Robertem Hunterem.

Smrt jako z noční můry

V losangeleském kostele leží na oltářních stupních zkrvavené, bezhlavé tělo kněze. Je pečlivě naaranžované, nohy natažené, paže zkřížené na hrudi, ale nejhrůznější ze všeho je, že hlavu kněze někdo vyměnil za hlavu psí.

Ze začátku je detektiv Robert Hunter přesvědčený, že jde o rituální vraždu. Jenže když se objeví další mrtvoly, je nucen situaci přehodnotit. Všechny oběti zemřely způsobem, kterého se bály ze všeho nejvíc. Jejich nejstrašnější sny se staly skutkem. Ale jak o nich mohl vrah vědět? A co spojuje tyto zdánlivě nahodilé oběti?

Hunter se ocitá na stopě přízračného a sadistického vraha – někoho, kdo má zřejmě schopnost číst myšlenky svých obětí. Někoho, kdo dokáže vycítit, co oběť nejvíc vyděsí. Někoho, kdo se nezastaví před ničím, aby dosáhl svého zvráceného cíle.

 

Popravčí

Autor: Chris Carter

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jakub Saic
Překlad: Jana Pacnerová
Délka: 12 hodin 56 minut
Vydáno: 2/2020

Přečtěte si více o audioknize Popravčí, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Ač zní jeho jméno typicky americky, Chris Carter je původem Ital narozený v Brazílii. Vystudoval psychologii a chování zločinců na Michiganské univerzitě a jako člen týmu soudní psychologie sám vyslýchal a studoval mnoho zločinců, včetně sériových a mnohonásobných vrahů, odsouzených k doživotním trestům. Než se pustil do kariéry spisovatele bestsellerových detektivek, asi deset let strávil jako kytarista v různých glamrockových skupinách v Los Angeles. Nyní žije v Londýně
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Popravčí

Když je detektiv Robert Hunter přivolán k vraždě kněze, je přesvědčen, že podle jejího provedení a následného vystavení těla na oltářních stupních kostela se zcela určitě musí jednat o nějaký druh zvráceného rituálu. Když se však objeví další těla obětí, které spojuje zdánlivě jen to, že zemřely způsobem, kterého se bály ze všeho nejvíc, Hunterova teorie začne pokulhávat. Jak mohl vrah vědět tolik o obavách náhodných obětí? To si poslechněte v podání Jakuba Saice v napínavém thrilleru Chrise Cartera.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Popravčí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Popravčí
probíhá od 30. května do 12. června 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Popravčí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePopravčí

Carter, Chris

Audiotéka.cz, 2020

Získejte případ rituálních vražd jako z nočních můr - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. ekov napsal:

    Dneska mi přišla knížka Kouzelná kniha babičky Jůlinky, moc děkuju!!!

  2. a.k napsal:

    Dobrý den, vyhraná audiokniha Popravčí mi byla v pořádku doručena. Moc děkuji.

Napsat komentář