Získejte biografii tenisového gentlemana

roger-federer-zivotopis-perex
Sportovní novinář René Stauffer je jedním z mála žurnalistů, který může říct, že zná Rogera Federera opravdu dobře. Možná právě proto se rozhodl sepsat o tomto fenomenálním tenistovi biografickou knihu, kterou si můžete přečíst.

Výjimečná kariéra Rogera Federera

„Tenisový gentleman“ Roger Federer není pouze jeden z nejúspěšnějších tenistů všech dob, ale i společensky angažovaný a velmi skromný člověk, který stojí stále pevně nohama na zemi. René Stauffer jako jeden z mála novinářů zná „Planetu Federer“ z bezprostřední blízkosti. Z první ruky také zažil Federerovo překvapivé ukončení sezony v létě roku 2016 a jeho úspěšné překonání velké krize o pouhý půlrok později při senzačním triumfu na Australian Open.

Stauffer popisuje, jací lidé byli pro tuto výjimečnou kariéru důležití a proč Federerův odkaz na kurtu i mimo něj přetrvá i po konci jeho aktivní dráhy.

 

Roger Federer: Životopis

Autor: René Stauffer

Vydalo: nakladatelství TIMY partners
Počet stran: 368
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-8199-011-3

Přečtěte si více o knize Roger Federer: Životopis, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Roger Federer: Životopis

Roger Federer je nejen vynikající světový tenista, který se může chlubit řadou grandslamových titulů, ale je také znám svou společenskou angažovaností a skromností. Švýcarský sportovní novinář René Stauffer je jedním z mála novinářů, kteří se s tímto sportovcem znají opravdu dobře a mají s ním blízký vztah. Kdo jiný by tedy měl být povolanějším k sepsání pravdivé biografie nejen o tom, co předvádí Roger Federer na kurtu, ale také mimo něj?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Roger Federer: Životopis vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Roger Federer: Životopis
probíhá od 8. do 14. března 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 biografie Roger Federer: Životopis

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRoger Federer: Životopis

Stauffer, René

Nakladatelství TIMY partners , 2019

Napsat komentář