Od gauče ke gauči v Číně

Couchsurfing v Cine_uvodni
Po knihách Couchsurfing v Íránu a Couchsurfing v Rusku přináší Stephan Orth poznatky z dalších cest po světě, tentokrát z Číny. Poznejte rozmanité stránky nové světové velmoci prostřednictvím jejích obývacích pokojů.

Stephan Orth cestuje s velkou oblibou po zemích, které mají špatnou pověst, a píše o nich bestsellery. V této knize po tři měsíce objevuje Čínu a zjišťuje, jak funguje nová světová velmoc. Navštíví zde metropole, které experimentují s totální kontrolou. Na své cestě od gauče ke gauči si vyzkouší roli soutěžícího při pletení košů, tančícího učitele angličtiny nebo vyzkouší štěstí v kasinu – a zjišťuje, jakými sny a jakými strachy zde lidé žijí.

 

Couchsurfing v Číně

Cesta přes obýváky nové supervelmoci
Autor: Stephan Orth
Přeložil: David Krásenský

Počet stran: 277
Vazba: brožovaná
Formát: 135×215 mm
ISBN: 978-80-88316-40-4
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Couchsurfing v Číně vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Couchsurfing-v-Cine-Ukazka

Přečtěte si celou ukázku.

 

Stephan Orth

Stephan Orth, ročník 1979, pracoval jako redaktor v dovolenkovém resortu při redakci Spiegel Online, až se v roce 2016 osamostatnil coby nezávislý novinář. Orth žije v Hamburku, ale procestoval už 70 zemí a čtyřikrát pobýval delší čas v Číně. S couchsurfingem začal v roce 2004. Nakladatelství Kazda již vydalo dvě jeho úspěšné knihy: Couchsurfing v Íránu a Couchsurfing v Rusku, za kterou dokonce dostal knižní cenu ITB.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Kazda.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCouchsurfing v Číně
Cesta přes obýváky nové supervelmoci

Orth, Stephan

Kazda, 2019

Napsat komentář