Zahrajte si o návod, jak „hacknout“ svůj mozek

bystrohlavi-perex
Toužíte zvýšit svůj výkon v práci nebo i v osobním životě? Naučte se pracovat se svou mentální výkonností a zvládnete vše v mnohem kratším čase a i ty nejtěžší úkoly vyřešíte bez sebemenších potíží. Nevěříte? Přečtěte si, že to je možné.

Bystřejší, rychlejší a odolnější mozek za dva týdny

Posledních deset let pracoval Dave Asprey, podnikatel ze Silicon Valley, se světově uznávanými lékaři a vědci, aby odhalili nejnovější a nejinovativnější metody, které by umožnily lidem podávat lepší výkony – tomuto procesu se říká biohacking a nyní vám ukáže, jak jej využít, abyste dosáhli bystřejšího, chytřejšího, rychlejšího a odolnějšího mozku.

Představte si, že vaše mysl funguje tak jasně a bystře, že – pravděpodobně poprvé v životě – uděláte více práce v kratším čase. Co kdyby vám najednou šly ty nejtěžší věci mnohem jednodušeji? Co kdybyste si byli stoprocentně jistí svou inteligencí a už nikdy nebyli ti, kteří prostě nejsou dost chytří a nemůžou si vzpomenout na něco důležitého. Jak byste se chovali k lidem, kdyby vaše změny nálad, vznětlivost a chutě, které narušují váš den, jednoduše zmizely?

Dave Asprey nám ukáže, že je tohle všechno – a ještě víc – možné. Zjistíte, že zavedením jednoduchých změn v životním stylu (neboli „hacků“) můžete využít toho, jak funguje struktura mozku, a naučíte se posunout svou mentální výkonnost ještě dál. Asprey kombinuje nejnovější poznatky neurovědy a neurobiologie s přístupem „nic neodkládej“ inspirovaným hackery a nabízí program postavený kolem klíčových oblastí mozkového výkonu.

Srozumitelný dvoutýdenní program nabízí detailní plán, jak zvýšit výkon mozku – které potraviny jíst a kterým se vyhnout, jak do vašeho dne zařadit správný druh fyzické aktivity, pravidla detoxu pro vaše tělo i domov, meditaci a dýchání pro dobrou výkonnost, doporučené výživové doplňky pro zlepšení mozkové činnosti a také jak přizpůsobit osvětlení doma i v práci, abyste mozku dodali světlo, které mu prospívá.

 

Bystrohlaví

Autor: Dave Asprey

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Eva Nevrlá
Počet stran: 376
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-7565-576-9

Přečtěte si více o knize Bystrohlaví, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Bystrohlaví

Naučte se, jak zvýšit výkonnost svého mozku a pracovat efektivněji, rychleji a bez zbytečných zádrhelů. Dave Asprey ve spolupráci se světově uznávanými lékaři a vědci přišel na to, jak využít jednoduchých změn v životním stylu (neboli „hacků“) pro svůj vlastní prospěch a vy se těmito výsledky můžete v jeho publikaci inspirovat. Díky detailnímu plánu uvidíte výsledky už za dva týdny!

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Bystrohlaví vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bystrohlaví
probíhá od 8. do 14. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné publikace Bystrohlaví

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBystrohlaví
Neprůstřelný plán, jak pomocí biohacků odemknout plný potenciál svého mozku

Asprey, Dave

Jota, 2019

Napsat komentář