Zahrajte si o boj rodiny Blackthornových za záchranu světa

kralovna-povetri-a-temnoty-perex
Ve světě lovců stínů je hrozba občanské války stále větší a větší a rodina Blackthornových se navíc octne přímo v ohnisku konfliktu. Ten by mohl mít na budoucnost světa fatální vliv, proto je třeba začít ihned jednat. Podaří se odvrátit katastrofu?

Hrozba temné budoucnosti

Po dramatických událostech Pána stínů hrozí lovcům stínů občanská válka. Rodina Blackthornových se ocitá přímo uprostřed konfliktu, který by mohl roztrhat svět na kusy.

Zatímco se mladší sourozenci Blackthornovi vracejí do Los Angeles, aby se tam pokusili vypátrat příčiny záhadné nemoci kosící rasu čarodějů, Julián s Emmou musejí podniknout nebezpečnou misi do říše sličného lidu a získat Černý spis mrtvých. To, co na dvorech odhalí, by však mohlo zničit celý svět a otevřít cestu k temné budoucnosti, kterou si do té chvíle nedokázali ani představit.

 

Královna povětří a temnoty

Autorka: Cassandra Clare

Vydalo: nakladatelství #BOOKLAB
Překlad: Alžběta Lexová, Eva Maršíková
Počet stran: 728
Vazba: brožovaná
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-7529-256-8

Přečtěte si více o knize Královna povětří a temnoty, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Královna povětří a temnoty

Rodina Blackthornových se musí rozdělit a pokusit se odvrátit hrozící zkázu celého světa. Zatímco dva ze sourozenců se vydávají zpět do Los Angeles, Julián s Emmou se připravují na nebezpečnou misi do říše sličného lidu, kde mají za úkol získat Černý spis mrtvých. Během toho však zjišťují, že budoucnost světa by mohla být ještě temnější, než si doposud mysleli. Jak vše dopadne? To si přečtěte ve třetím dílu fantasy série Temné lsti od Cassandry Clare.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Královna povětří a temnoty vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Královna povětří a temnoty
probíhá od 24. do 30. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Královna povětří a temnoty

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrálovna povětří a temnoty
Temné lsti III

Clare, Cassandra

#BOOKLAB, 2019

Napsat komentář