Příběh Opraváře osudů pokračuje

U-deviti-draku-a-jedne-ovce-Robert-Fulghum
George Novak září štěstím. S přítelkyní Luci a kamarády tráví pohodové chvíle v hostinci U Devíti draků a jedné ovce. Brzy však vyjde najevo, že Luci má trochu jiné představy o životě, a začne se odcizovat. Náhlé komplikace také způsobí Georgovy staří známí, kteří s ním rozehrají nečekanou hru…

Opravář osudů George Novak žije šťastným životem – má svou přítelkyni Luci Milenu i kamarády v hostinci U Devíti draků a jedné ovce, takže si na nudu rozhodně nemůže stěžovat. Na čistém nebi se ale začnou objevovat mráčky – Luci Milena má jiné představy o životě než George a tráví s ním čím dál méně času. Vtom se však objeví staří známí a rozehrají s Georgem hru, jakou by nečekal. To vše za zvuků kopyt kavalérie, dunění kanonů a drnkání ukulele. Vítejte U Devíti draků a jedné ovce!

 

U Devíti draků a jedné ovce

Opravář osudů 2
Autor: Robert Fulghum
Přeložili: Lenka Fárová, Jiří Hrubý

Počet stran: 168
Vazba: vázaná
Formát: 168×235 mm
ISBN: 978-80-257-2932-8
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu U Devíti draků a jedné ovce vydalo nakladatelství Argo.

 

O autorovi

Robert Fulghum (* 1937) vydal svou první knihu Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce (All I Really Need to Know I Learned in Kindergarten) v roce 1988 a zbytek, jak se říká, je už historie. Filozofické postřehy z každodenního života Fulghum psát nepřestal (mezi další sbírky patří například Už hořela, když jsem si do ní lehalPoprask v sýrové uličce nebo Ach jo), ale začal se věnovat i dalším žánrům – napsal například román o tančení tanga Drž mě pevně, miluj mě zlehka a memoáry na stejné téma Vzpomínky na jedno dobrodružství, na jejichž motivy vzniklo úspěšné divadelní muzikálové představení. Kromě toho je také autorem rozsáhlého třísvazkového románu Třetí přání a nejnovějšího Opraváře osudů.

Zdroj informací: Argo

 

Pozvánka na turné

Robert Fulghum už zase sbalil kufry a vydal se na velkou jízdu po České republice, kde titul U devíti draků a jedné ovce představil veřejnosti. Na toto uvedení poté navázalo turné, ve kterém autor objíždí téměř celou republiku a nabízí svým věrným čtenářům unikátní možnost osobního setkání. Neváhejte a užijte si večer plný zábavy, během kterého je cokoliv možné a nic není úplně jisté – jen to, že Robert Fulghum bude na místě a vy budete mít příležitost zeptat se jej úplně na cokoli.

Posledních několik míst, kde autora můžete vidět, uvádíme níže:

Pátek 25. 10. v 17 h
PÍSEK
Sladovna Písek
Velké nám. 113/1, 397 01 Písek

Sobota 26. 10. v 19.30 h
SEDLČANY
Kulturní dům Josefa Suka
Havlíčkova 514, 264 01 Sedlčany

Neděle 27. 10. v 19 h
PRAHA
Divadlo Na Fidlovačce
Křesomyslova 625

Úterý 29. 10. v 19 h
OSTRAVA
Divadlo Mír
Halasova 835/19, 703 00 Ostrava-Vítkovice


Nakladatelství Argo vzniklo v roce 1992. Jeho hlavní zásadou je týmová práce, díky níž dokáže seznamovat čtenářskou obec se zajímavými knihami známých autorů. Snaží se také získávat a podporovat talentované autory a kvalitní překladatele. Také díky tomu Argo za dobu své existence získalo pověst vydavatele kvalitní beletristické, historické i jiné odborné literatury, a to českého i zahraničního původu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeU Devíti draků a jedné ovce
Opravář osudů 2

Fulghum, Robert

Argo, 2019

Napsat komentář