Získejte vzpomínky „bedňáka“ kapely Queen

queen-neznama-historie-audiokniha-perex
Poznejte opravdový život Freddieho Mercuryho a ostatních členů slavných Queen prostřednictvím člověka, který se skupinou mnohé prožil. Peter Hince s kapelou spolupracoval více než deset let a vy díky němu budete mít pocit, že jste u toho byli také.

Queen jak je neznáte

Peter Hince se coby řadový „bedňák“ a později šéf technického doprovodu skupiny Queen zúčastnil mezi lety 1973 a 1986 řady mezinárodních koncertních turné kapely. Ve své knize Queen – Neznámá historie nabízí unikátní vhled do života rockových hvězd s jeho radostmi i strastmi. Popisuje zástupy fanynek, nekonečné večírky, ale i detaily z provozu arén a stadionů ve všech koutech světa. Poznejte opravdový život Freddieho Mercuryho a dalších členů slavného uskupení pohledem jednoho z jejich nejbližších spolupracovníků.

Nechte se vtáhnout do světa, kterému vládnou sex, drogy a rokenrol. Díky autorovu zábavnému, a přitom laskavému stylu vyprávění si budete připadat, jako byste byli u toho.

 

Queen – Neznámá historie

Autor: Peter Hince

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jiří Korn
Překlad: Milan Stejskal
Délka: 11 hodin 45 minut
Vydáno: 9/2019

Přečtěte si více o audioknize Queen – Neznámá historie, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Peter Hince je známý fotograf a bývalý „bedňák“ slavných rockových kapel a zpěváků sedmdesátých a osmdesátých let se narodil v roce 1955 v anglickém Herefordu. V hudební branži začínal prací pro Davida Bowieho, dále spolupracoval s takovými jmény jako Roxy Music, Brian Eno a Lou Reed. Nejvýznamněji se do dějin showbyznysu zapsal coby šéf technického doprovodu dohlížejícího na zvukovou aparaturu na světových koncertních turné skupiny Queen, pro niž pracoval v letech 1973–1986.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Queen – Neznámá historie

Kapela Queen se těšila velké popularitě vždy, ale po uvedení filmu Bohemian Rhapsody do kin, o ní začaly články a knihy vycházet ve velkém. Málo z nich se však mohlo pyšnit tím, že by autorem byla osoba opravdu blízká kapele, alespoň dokud Peter Hince, který se během více deseti let se skupinou zúčastnil řady mezinárodních turné, nepřišel s knihou Queen – Neznámá historie. Ta vychází také v audio verzi, ve které vás hlas Jiřího Korna vtáhne do světa sexu, drog a rokenrolu.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Queen – Neznámá historie vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Queen – Neznámá historie
probíhá od 26. září do 9. října 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Queen – Neznámá historie

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeQueen – Neznámá historie
Audiokniha

Hince, Peter

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář