Zahrajte si o důkaz, že optimismus může být nakažlivý

nez-jsem-te-poznala-audiokniha-perex
Louisa Clarková jako by se na svět dívala přes růžové brýle, oproti tomu Will Traynor se utápí v depresi a nenávidí všechno a všechny. Podaří se Loiuse předat Willovi trochu svého optimismu a přesvědčit ho, že autonehodou jeho život neskončil?

Jak změnit pesimistu v optimistu

Louisa je hodná, upovídaná dívka, spokojená s obyčejným životem na malém městě, vztahem s dlouholetým přítelem a s prací v místním bistru. Když ale podnik zavřou, je nucena najít si novou práci. Nečekaně dostane šanci jako ošetřovatelka Willa Traynora, mladého muže upoutaného na kolečkové křeslo, který v jednom okamžiku ztratil všechno a svou existenci mrzáka nenávidí. Byl zvyklý na svět možností bez omezení, velké obchody i závratné peněžní částky a adrenalinové zážitky. Teď si přeje jenom zemřít, ale osud mu přivede do cesty tuhle nezdolně optimistickou a otravně milou holku…

 

Než jsem tě poznala

Autorka: Jojo Moyesová

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Eva Josefíková
Překlad: Lucie Mikolajková
Délka: 15 hodin 2 minuty
Vydáno: 8/2019
EAN: 8594169481975

Přečtěte si více o audioknize Než jsem tě poznala, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorce

Moyesova-JojoJojo Moyesová (* 1969) vystudovala žurnalistiku a deset let se věnovala novinařině – pracovala pro britský deník The Independent a stala se dopisovatelkou z Hongkongu pro noviny Sunday Morning Post. V roce 2002  jí vyšel první román Sheltering Rain a od té doby se živí jako spisovatelka na volné noze. Napsala skoro dvacet románů, především romantických příběhů, které se však vyhýbají tradičním klišé. Její knihy vyšly ve 43 zemích a pravidelně se umisťují na předních příčkách žebříčků bestsellerů. Jako jedna z mála autorek získala dvakrát prestižní britské ocenění Romantic Novel of The Year Award. Její kniha Než jsem tě poznala (2013, Ikar) byla roku 2016 zfilmována a na úspěšnou prózu navázala dalšími dvěma románovými pokračováními Život po tobě (2016, Ikar) a Sama sebou (2018, Ikar).
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Než jsem tě poznala

Louisa Clarková je nezdolná optimistka, která je spokojená se svým obyčejným životem a prací v místním malém bistru. O své místo však jednoho dne znenadání přijde a v tu chvíli jí život do cesty postaví ochrnutého Willa Traynora, který po autonehodě ztratil veškerou vůli žít. Zatímco dříve lezl po horách a vyhledával adrenalin, dnes může hýbat pouze prsty jedné ruky a sám sebe za to nenávidí. Podaří se Louise nakazit ho svým nadšením a ukázat mu, že i v těžkých chvílích se dají najít maličkosti, ze kterých se člověk může radovat? To si poslechněte v audio verzi románu Jojo Moyesové, který načetla Eva Josefíková.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Než jsem tě poznala, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Než jsem tě poznala
probíhá od 19. srpna do 1. září 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Než jsem tě poznala

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNež jsem tě poznala
Audiokniha

Moyesová, Jojo

OneHotBook, 2019

Napsat komentář