Získejte interaktivní dětskou encyklopedii o Měsíci

vsechno-co-jste-kdy-chteli-vedet-o-mesici-perex
Všechny malé kluky i holčičky, které fascinuje vesmír a Měsíc, jistě potěší kniha, která nabízí odpovědi na jejich zvídavé otázky. Zajímá i vás, jak je vlastně starý náš nejbližší kosmický soused a proč je kulatý? Tak to pojďte rychle vyzkoumat!

Zábavná a hravá encyklopedie

vsechno-co-jste-kdy-chteli-vedet-o-mesici-ukazka-2Jak starý je Měsíc? Proč je kulatý? Kolik lidí už ho navštívilo? A jakou spojitost má se slavným Titanicem? Objevte odpovědi na všechny všetečné otázky o vesmíru a především o Měsíci. Dozvíte se nejen hromadu nových a zajímavých informací, ale užijete si i spoustu zábavy s interaktivními mechanismy a hravými ilustracemi. Tak nasadit skafandr a hurá za poznáním!

 

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci

Autor: Pavel Gabzdyl

Vydalo: nakladatelství Albatros
Ilustrace: Inna Chernyak
Počet stran: 16
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2019
ISBN: 978-80-00-05368-4

Přečtěte si více o knize Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Albatros patřící pod společnost Albatros Media. Nezapomeňte si také stáhnout a přečíst ukázku.

Albatros_Albatros-Media

Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku v roce 1949 specializuje na kvalitní původní i překladovou literaturu pro děti. Dnes je součástí společnosti Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

vsechno-co-jste-kdy-chteli-vedet-o-mesici-ukazka

 

Vyhrajte knihu Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci

Vydejte se spolu s knihou Pavla Gabzdyla do vesmíru a poznejte našeho nejbližšího vesmírného souseda, kterého můžete vídat v noci na obloze. Osmdesát otázek a odpovědí doplňuje řada ilustrací Inny Chernyak a také interaktivní mechanismy. Děti se tak při čtení nejen dozví mnoho zajímavostí, ale také si užijí plno zábavy. Neváhejte proto a podnikněte i vy dobrodružnou misi za poznáním.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Albatros patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci
probíhá od 16. do 29. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 interaktivní knihy Všechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšechno, co jste kdy chtěli vědět o Měsíci
Zajímavosti o měsíci v hravém podání

Gabzdyl, Pavel

Albatros, 2019

Napsat komentář