Zasoutěžte si o výlet do tajemné Transylvánie

carodejna-hodina-kniha-prvni-perex
Sourozenci Anna a Max cestují se svým otcem po světě a dlouhé chvíle si krátí pohádkami. Nyní se však v jedné z nich ocitli, a to v pořádně strašidelné verzi. Budou muset prokázat velkou dávku odvahy, aby unikli upírovi. Přidáte se k nim?

Jak se ubránit upírovi

V tajemné a starobylé Transylvánii, kde se dávné mýty snoubí s báchorkami, můžete narazit na leccos. Přesvědčí se o tom i sourozenci Anna a Max, kteří cestují po světě se svým otcem Profesorem. Pohádky pro ně dosud byly jen zábavnou kratochvílí. Teď se ale uprostřed jedné ocitli, a pokud nechtějí padnout za oběť upírovi, budou muset prokázat odvahu i bystrou mysl.

Šestidílná hororově pohádková série Čarodějná hodina mladého talentovaného spisovatele Jacka Henseleita zavede čtenáře mezi upíry, trolly, mořské panny a další mytická stvoření. V každém koutě světa pak na Annu s Maxem čekají nejen čarodějní nepřátelé, ale i noví kamarádi.

Těšte se, dobrodružství začíná!

 

Čarodějná hodina: Anna, Max a Upíří dýka

Autor: Jack Henseleit

Vydalo: Ottovo nakladatelství
Počet stran: 210
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-7451-762-4

Přečtěte si více o knize Čarodějná hodina: Anna, Max a Upíří dýka, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Čarodějná hodina: Anna, Max a Upíří dýka

Ponořte se do dobrodružného příběhu sourozenců Anny a Maxe, kteří v první knize ze série Čarodějná hodina navštíví se svým otcem tajemnou Transylvánii. Dosud si mysleli, že upíři jsou jen jedním z mýtů, kterými je tato země doslova opředená, ale brzy na vlastní kůži zjistí, že tomu tak není. Podaří se jim uniknout díky důvtipu z nebezpečné situace?

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Čarodějná hodina: Anna, Max a Upíří dýka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Čarodějná hodina: Anna, Max a Upíří dýka
probíhá od 14. do 20. dubna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o dvě knihy Čarodějná hodina: Anna, Max a Upíří dýka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČarodějná hodina: Anna, Max a Upíří dýka
Kniha první

Henseleit, Jack

Ottovo nakladatelství, 2019

Napsat komentář