Vyhrajte boj Sigmy Force proti šílenému géniovi

sedma-pohroma-audiokniha-perex
Dva roky po svém zmizení se profesor Harold McCabe znovu objeví mezi živými. Než však stihne objasnit, co se během uplynulé doby dělo, náhle zemře. Následná pitva vyvolá řadu znepokojivých otázek a čas na jejich zodpovězení se krátí.

Tajemství arktického komplexu

Profesor Harold McCabe zmizel při hledání důkazů deseti egyptských ran z Mojžíšových časů. Když se po dvou letech znenadání objeví, zemře dříve než stačí odvyprávět svůj příběh. Následná pitva ale odhalí děsivou věc – někdo jej začal mumifikovat zaživa a lékařský tým, který pitvu prováděl, onemocní neznámou chorobou. Má se snad jednat o uskutečnění sedmi ran egyptských?

Sigma Force a velitel Gray Pierce při hledání odpovědí cestují až do Káhiry ke starobylé hrobce a do odlehlého arktického komplexu, provozovaného šíleným géniem. Pomalu ale dochází čas, než se hrozba z minulosti uskuteční a započne série děsivých pohrom vrcholících smrtí všech dětí na světě a zničením celého lidstva.

 

Sedmá pohroma

Autor: James Rollins

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jiří Schwarz
Překlad: Zdík Dušek
Délka: 17 hodin 13 minut
Vydáno: 3/2019

Přečtěte si více o audioknize Sedmá pohroma, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Rodák z Chicaga James Rollins, vlastním jménem James Paul Czajkowski, je v současnosti jedním z nejúspěšnějších autorů dobrodružných příběhů a thrillerů. Pod jménem James Clemens publikuje také romány žánru fantasy. Na vysoké škole se zaměřil na studium evoluční biologie a v roce 1985 získal doktorát veterinárního lékařství na univerzitě v Missouri. Poté si v kalifornském Sacramentu otevřel vlastní veterinární praxi. Literaturou se začal zabývat na konci 90. let a poté, co rychle uspěl, se stal spisovatelem z povolání. Ve svých románech zužitkoval například i své zkušenosti speleologa a certifikovaného potápěče, v tvorbě mu pomáhají rovněž praktické znalosti z medicíny a přírodních věd.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Sedmá pohroma

Znovunalezení a následná smrt profesora Harolda McCabea samo o sobě vyvolává řádu otázek, ale záhada se ještě zvětší v okamžiku, kdy lékařský tým provede pitvu. Zdá se, že dávná hrozba znovu ožila a Sigma Force v čele s velitelem Grayem Piercem bude hrát o čas. Na výsledku jejich mise totiž závisí život celého lidstva. Poslechněte si, zda se podaří plány šíleného génia zhatit včas, v audio verzi napínavého thrilleru Jamese Rollinse, kterou namluvil Jiří Schwarz.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Sedmá pohroma vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Sedmá pohroma
probíhá od 6. do 19. dubna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Sedmá pohroma

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedmá pohroma
Audiokniha

Rollins, James

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář