Zpívejte s dětmi v minimuzikálech

Pohadkove minimuzikaly pro deti
Probuďte ve svých potomcích lásku k divadlu a umění obecně. S knihou Pohádkové minimuzikály pro děti se pobaví celá rodina díky veselým písničkám a hravým představením.

Svět je plný muzikálů, které krášlí scény tisíce divadel. Ponořte se s dětmi do víru písniček a zahrajte si společně malé muzikály plné pohádkových dobrodružství. Rozvíjejte u nich nejen lásku k umění díky veselému notování a milým pohádkovým příběhům, ale i jejich kreativitu a představivost při vytváření návrhů kulis a scény představení. Dětem se jistě zalíbí, že se mohou podílet na všech přípravách a poté se stát opravdovými malými herci v pohádkách z myší chaloupky, skřítčí říše, čertí školy a v mnoha dalších. Tak honem pozvěte všechny kamarády, rodiče a spolužáky a užijte si opravdové muzikálové představení! Ale teď už pst…

Režisér si sedá,
opona se zvedá.
V hledišti se zhasíná,
představení začíná.

 

Pohádkové minimuzikály pro děti

Autorka: Marcela Kotová

Počet stran: 144
Vazba: brožovaná
Formát: 167×240 mm
ISBN: 978-80-271-2070-3
Doporučená cena: 229 Kč

Knihu Pohádkové minimuzikály pro děti vydalo nakladatelství Grada v edici Pedagogika.

 

Ukázka z knihy

 

Pohadkove minimuzikaly pro deti 1Pohadkove minimuzikaly pro deti 2

Prohlédněte si celou ukázku.


Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádkové minimuzikály pro děti

Kotová, Marcela

Grada, 2019

Napsat komentář