Vyhrajte pátrání v minulosti zesnulé kamarádky

sestra-audiokniha-perex
Před svou smrtí požádala Charlie svou nejlepší přítelkyni o odpuštění a Grace na její slova od té doby musí neustále myslet. Co tak strašného Charlie udělala? Skrývá se odpověď v jejich tajné schránce, kterou kdysi zakopaly v lese?

Pravda o Charlie a Anně

Od smrti své nejlepší kamarádky Charlie musí Grace neustále myslet jak na ni, tak i na její poslední slova: „Udělala jsem něco strašného. Snad mi odpustíš…”

Když se rozhodne vyzvednout a otevřít schránku, kterou spolu jako patnáctileté zakopaly v lese, začne jí být jasné, že je toho hodně, co o své přítelkyni nevěděla. Třeba to, jak silně toužila po setkání s otcem, kterého nikdy nepoznala. Grace po něm začne pátrat na vlastní pěst a objeví tak Annu – dívku, která tvrdí, že je Charliina nevlastní sestra. Anna zaplní prázdné místo po Charlie a velice se s Grace i jejím přítelem Danem sblíží. Jenže něco není v pořádku…

Zdá se jí to? Nebo proti ní někdo vede štvavou kampaň, protože se přiblížila pravdě o Charlie a Anně?

 

Sestra

Autorka: Louise Jensenová

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Ivana Milbachová
Překlad: Naďa Funioková
Délka: 13 hodin 2 minuty
Vydáno: 1/2019

Přečtěte si více o audioknize Sestra, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorce

Louise Jensenová je autorkou bezmála milionu výtisků celosvětově známých psychologických thrillerů The Sister, The Gift, The Surrogate a The Date. Její romány byly vydány ve 24 zemích po celém světě a objevily se i na listu bestsellerů v USA Today a Wall Street Journal. V češtině zatím vyšla pouze její prvotina – Sestra, ale jistě se budeme moct těšit i na další překlady této nadějné autorky. Louise momentálně žije s manželem, dětmi, ztřeštěným psem a darebáckou kočkou v Northamptonshiru a ráda si čte zpětné vazby svých čtenářů i jiných autorů.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Sestra

Grace doufala, že v tajné schránce, kterou s Charlie jako patnáctileté zakopaly, najde odpověď na otázky, které ji od kamarádčiny smrti pronásledují. Namísto toho však po jejím otevření zjistí, že toho o své přítelkyni spoustu nevěděla a rozhodne se začít pátrat hlouběji. Setká se při tom s Annou, která je dle svých slov Charliinou nevlastní sestrou, ale brzy si uvědomí, že něco není v pořádku. Nebo se jí to jen zdá? To už posuďte sami během poslechu audio verze thrilleru Louise Jensenové, kterou namluvila Ivana Milbachová.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Sestra vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Sestra
probíhá od 23. února do 8. března 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Sestra

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSestra
Audiokniha

Jensenová, Louise

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář