Zapracujte na své mentální kondici

Cviceni mentalni kondice_uvodni
Máte rádi luštění a hraní si se slovy? S novou knihou psycholožky Jany Bílkové zlepšíte svou mentální kondici, a navíc se budete skvěle bavit. Každý den můžete plnit jeden zajímavý úkol. Je jich celkem 365, takže vám vydrží na celý rok.

Víte, že kromě tělesných rozcviček existují i ty mentální? Tato kniha vám jich nabízí přesně 365, aby ani jediný den nezůstal němý. Můžete je řešit postupně, ale na druhé straně není nutné omezovat se na jediné cvičení denně. Různé typy úkolů jsou záměrně promíchány, někdy vyžadují chvíli zkoušení a hledání. Kniha je určena pro všechny, kdo rádi luští, pracují na své mentální kondici a flexibilitě, kdo rádi přemýšlejí a hrají si s písmeny, slovy a jazykem.

 

Cvičení mentální kondice

365 úkolů na celý rok
Autorka: Jana Bílková

Počet stran: 152
Vazba: brožovaná
Formát: 144×205 mm
ISBN: 978-80-262-1427-4
Doporučená cena: 225 Kč

Knihu Cvičení mentální kondice vydalo nakladatelství Portál.

 

Ukázka z knihy

Cviceni mentalni kondice_ukazka1Cviceni mentalni kondice_ukazka2

Prohlédněte si další ukázky.

 

Jana Bílková

PhDr. Mgr. Mgr. Mgr. Jana Bílková, Ph.D., je psycholožka, překladatelka a tlumočnice. Učí na univerzitách a akademiích třetího věku, vede přednášky v knihovnách a v aktivizačních programech pro seniory. V Portále vydala úspěšnou knihu Trénink mentální kondice (2017).

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Portál.


Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřilo především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie. Velkou skupinu čtenářů Portálu tvoří rodiče. Pro ně jsou určeny praktické příručky o výchově a také knihy her a nápadů rozvíjejících dětskou tvořivost, které úspěšně využívají i učitelé a vychovatelé.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCvičení mentální kondice
365 úkolů na celý rok

Bílková, Jana

Portál, 2019

Napsat komentář