Vyhrajte výlet do osmdesáti států světa

kaminky-z-toulavych-bot-perex
Když František Mandát cestoval po světě, neustále se sám sebe ptal, kde se v lidech bere touha poznávat nové kraje a jejich zvyky a objevovat neznámé. Své pocity a postřehy ze zemí, které navštívil, sepsal ve svém netradičním cestopisu.

Touha poznávat neznámé

Kde jen se v nás, Češích, Moravanech a Slezanech bere ta touha opouštět domovinu a, řečeno klasikem, putovat Z Čech až na konec světa, anebo si jenom tak pohovět u slané louže, jíž se nám, suchozemcům, nedostává. Zkrátka, kde se v nás bere touha cestovat, poznávat jiné kraje, zvyky, navazovat nová přátelství a objevovat neznámé?

Autor knihy navštívil na osm desítek států světa a svoje postřehy z jednotlivých destinací nezamýšlel pojednat jako cestopis. Chtěl podat svědectví o svých pocitech, náladách a postřezích v jednotlivých zemích tak, jak je on vnímal, cítil a vyfotografoval. Vznikla tak ojedinělá kniha, která zve čtenáře na výlet kolem světa.

 

Kamínky z toulavých bot

Autor: František Mandát

Vydalo: nakladatelství BMSS-START
Počet stran: 300
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2018
ISBN: 978-80-86140-85-8

Přečtěte si více o knize Kamínky z toulavých bot, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Kamínky z toulavých bot

Vydejte se na neobvyklou cestu kolem světa, během které navštívíte osmdesát států. Nečekejte však klasický cestopis o turistických zajímavostech z navštívených destinací. František Mandát se s vámi podělí spíše o své pocity a postřehy, jak vše vnímal, cítil a vyfotografoval, a vy se spolu s ním můžete zamyslet, kde se v nás ona touha objevovat neznámé krajiny a zvyky bere.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kamínky z toulavých bot vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kamínky z toulavých bot
probíhá od 23. do 29. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Kamínky z toulavých bot

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKamínky z toulavých bot

Mandát, František

BMSS-START, 2018

Napsat komentář